Megéri egy ilyen munkát elvállalni?
Alapvetően ez nem feltétlenül jelent egyébként rosszat. Ahol dolgozom, a szerződésemben nálam is hasonlóak voltak belefoglalva.
Mint Például nyilván nem adhatok ki üzleti titkokat, működésre vonatkozó dolgokat másoknak, ebben szerintem nincs semmi meghökkentő.
És amit az egyik hozzászóló írt, az is benne van, tehát hogy nem dolgozhatok ha innen elmegyek másik, ugyanilyen területtel foglalkozó cégnél azt hiszem 2 évig még. ( nyilván az első pontra vonatkozó okokból)
A fizu titokban tartására most nem emlékszem, hogy benne lenne ilyen nálunk, de az is max azért, mert ahhoz képest nevetséges. :D
Bár az általad leírtaknál több, de így sem vagyunk hú jól megfizetve, ahogy az ember gondolná. :)
Én nem is a szerződés miatt, hanem a kevés fizu miatt hagynám ott.
a legtöbb helyen van titoktartási!
multicégeknél is alap,az már más kérdés, hogy a legtöbb dolgozó beszél a munkájáról és üzleti titkokról mindenkinek,mert lepcses a szája :) sokan nem félnek attól, hogy igenis ráfázhatnak!
szerintem nézd meg milyen a munka,sajnos munkavállalóként alap, hogy nem beszélsz senkinek semmit!
államigazgatásban pedig ALAP,hogy egyáltalán nem szabad semmiről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!