Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megérné-e elvállalni ezt a...

Megérné-e elvállalni ezt a munkát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos passziváltatnom kellett magamat családi és anyagi okok miatt, 1 teljes évre az egyetemen. Pedig már az utolsó évem lett volna, de sajnos ez van.

Jelenleg csak egy érettségivel rendelkezem, de szeretném majd befejezni a fősulit. Kaptam egy lehetőséget, Telefonos értékesítői állás, ami és elég jól fizet(ne) (alapbér + jutalék).

Megjegyzem nem rossz, de nem álmaim munkája és nem is tervezem innen a nyugdíjba vonulást, de szerintetek megéri-e 1 évre elvállalni? Vagy azért ez ennél kacifántosabb.

Aki dolgozott v dolgozik így, az leírná véleményét a melóról, előnyei, hátrányai.

Köszi előre is mindenkinek.

2014. febr. 23. 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálhatod, de ez a telefonos értékesítői munka tényleg nem egy álom, az egészen biztos. Telefonálgatnod kell egész nap, és "boldog-boldogtalanra" rábeszélni a cég termékeit/szolgáltatásait. Én egy percig nem bírnám ezt csinálni, de ha neked tetszik ez a dolog, akkor vágj bele, aztán ha mégsem jön be, abbahagyhatod.
2014. febr. 23. 11:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem és köszönöm.

Én sem ezzel akarok foglalkozni, csak kellene egy kis pénz, mert nem akarok Diák Hitelt felvenni amikor visszamegyek, viszont érettségivel meg nagyon nincs lehetőség, max bolti eladónak, adminisztrátornak vagy pénzügyi tanácsadónak stb.

2014. febr. 23. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs más, akkor vállald el, hisz kell a pénz, közben tudsz mást keresni, és bármikor ott is hagyhatod.
2014. febr. 23. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:

függ a terméktől is. ha valami humbug vacak, akkor max kipróbálod, ha nem jön be, akkor kalapkabát.

ha normális, kurrens termék, akkor megéri, mert lesznek sikerélményeid.

én nagyjából hasonló helyen dolgozom, nagyon szeretem, normális a vezetőség, és a fizu is korrekt.

2014. febr. 23. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Vágj bele és keress mellette mást :) Levelezőre nem tudsz átmenni? Milyen szakra jársz? Nem lenne előny már most is?
2014. febr. 23. 21:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor megpróbálom, hogy és mint megy, a lényeg most, hogy legyen belőle valamennyi kis pénz. :)

Egyébként Népegészségügyi-ellenőr szakos hallgató vagyok.

A levelezőn én is gondolkodtam, de maradok most a passzivitásnál. :)

2014. febr. 24. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!