Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozni szeretnék! Mással is...

Dolgozni szeretnék! Mással is így van?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. Szeretek programozni, és szerintem jól is csinálom. Szeretnék vele pénzt keresni, csak mivel még tanulok így nem tudok mellette teljes munkát vállalni. Leszeretnék tenni valamit az asztalra, de nem tudok.

Lehetne csinálni valamit? Más is érzi ezt?

2016. jan. 25. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem bevállalhatnál cégeknek kisebb munkákat, ami nem kíván teljes munkaidőt. Így referenciákat is gyűjthetnél, és ha eléred a nagykorúságot, nem lesz gondod az álláskereséssel.
2016. jan. 25. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Sokan vannak így, de az emberek 99%-ának nincs elég tudása 17 évesen kilépni az oktatásból, és dolgozni kezdeni.

Érettségi nélkül felejtős az egész, gyakorlatilag kiröhögne a munkáltató. De én érettséginél sem állnék meg. Egyrészt azt nem tudhatod, hogy tényleg jól csinálod-e, vagy csak te gondolod úgy. Másrészt bemondásra nagyon kevés embert vesznek fel programozónak.

Tanulj, érettségizz le, végezz el valami informatikai alapképzést, ami diplomát ad, és ezután gyakorlatilag tiéd lesz a világ.

2016. jan. 25. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem jól is csinálom"

más szerint kell jól csinálni, na akkor lesz fizetőképes a tudásod.

2016. jan. 25. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha feltöltesz valahova kódot és elküldöd a linket, szívesen megmondom, mennyire vagy jó és miben tudsz még fejlődni
2016. jan. 26. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!