Szerintetek mennyi nettó fizetést érdemelnének a rezidensek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 12:17
1/4 anonim válasza:
Hát, biztos nem annyit, mint amennyit kapnak.
Tudom, mennyit kell tanulni az orvosi egyetemen, úgyhogy én bármilyen magas összeget méltányosnak tartanék.
2/4 anonim válasza:
Szakiránytól függ, meg én esetleg még a tanulmányi érdemektől is függővé tenném. Mert valljuk be, attól, hogy valaki elvégezte az egyetemet és elment rezidensnek még nem lesz jó orvos. De az alapbért olyan nettó 150 ezer forintban állapítanám meg, erre jönnének az ügyeleti pénzek, óránként min. 1 500 - 2 000,- Ft-os nettó bér. Tudom, hogy ez sem túl sok, de sajnos a mai magyar helyzetben szerintem még ez is kiemelkedő lenne.
3/4 anonim válasza:
Szerintem minimum nettó 1000 Ft per óra és még az is nevetségesen kevés lenne.
4/4 anonim válasza:
nettó 1200/óra egy átlag programozós diákmunka Budapesten.....
Minimum annyit.
Egy nyíregyházi pénztáros diákmunka nettó 690-840/óra
Remélem, ennél többet kap egy diplomás ember, aki 6 évet készült erre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!