Pályakezdőként örülnétek nettó 220-nak?
"nem IT, nem pénzügy, nem mérnök"
Ez esetben kiváló, bőven átlag feletti fizetés.
Köszönöm!
Én is úgy gondolom, hogy ez jó, és örülök is neki.
Csak annyira nem vagyok tisztában a magyarországi bérekkel, mert most fogok Budapestre költözni, a Felvidéken éltem eddig. És több ismerősöm is leszólta ezt a fizetést, hogy többet is kaphatnék bőven, és ne fogadjam el ezt az állást.
De ahogy én tájékozódtam, szerintem is egy olyan fizetés, amit simán el lehet fogadni sőt örülni is neki. :))
Kereskedelmi vállalat, én fordítással és külföldi kapcsolattartással fogok foglalkozni, azért vettek fel, mert három idegen nyelvet beszélek magas szinten (ebből a szempontból szerencsém van, mert felvidéki magyarként a szlovák nyelv megtanulása adott volt, mellé angol és francia a suliban és magánúton).
Végzettségem teljesen más jellegű szociális segítő, de ezzel nem tudtam elhelyezkedni, vagyis minimálbérért tudtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!