Melyik szakma fizet jobban mind itthon mind külföldön és mennyit?
- Gépészmérnök
- Villamosmérnök
Valamint melyikkel lehet könnyebben elhelyezkedni vagy egyáltalán el lehet helyezkedni magyarként Amerikában?
"Akkor majd igyekszek tetszeni nekik"
Ahhoz hogy zoldkartyat kaphass gyakorlatilag az kell, hogy egy USA ceg akarjon teged alkalmazni, es nekik meg be kell bizonyitani, hogy nem talaltak a pociziora USA allampolgart vagy olyat akinek mar van zoldkartyaja.
Ez felsofoku vegzettseggel nem lehetetlen, de nem is magatol ertetodo. Jelenleg gondolom 15-16 eves kozepiskolas lehetsz, ugyhogy ettol a celtol baromi messze, vagy de azert oktatod a neten azokat, akik segiteni probalnak neked.
Ezzel a hozzaallassal nem leszel tul sikeres az eletben.
Én nem oktatok senkit, csak nem szeretem ha segítséget kérek és akkor jönnek a trollok, hogy USA hehehe ha persze blahblah.
Én megértem a hungaristákat akik így úgy Magyarország a király mentalitás szerint élnek. De én nem vagyok ilyen. Kellő gyakorlat után meg akarok pattanni innen.
Igyekszek mindent beleadni a tanulásba és nem ellébecolni az egyetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!