Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik szakma fizet jobban...

Melyik szakma fizet jobban mind itthon mind külföldön és mennyit?

Figyelt kérdés

- Gépészmérnök

- Villamosmérnök

Valamint melyikkel lehet könnyebben elhelyezkedni vagy egyáltalán el lehet helyezkedni magyarként Amerikában?

2016. jan. 18. 13:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csak arra próbáltam rávilágítani a sötét kis kobakodban, hogy míg egy Eu-s országban mosogatni is áttelepedhet bármilyen hülye, úgy egy usai vízumigénylésnél egy gépészmérnököt is simán elutasítanak, ha éppen valami nem tetszik nekik.
2016. jan. 18. 15:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Akkor majd igyekszek tetszeni nekik.
2016. jan. 18. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:

"Akkor majd igyekszek tetszeni nekik"

Ahhoz hogy zoldkartyat kaphass gyakorlatilag az kell, hogy egy USA ceg akarjon teged alkalmazni, es nekik meg be kell bizonyitani, hogy nem talaltak a pociziora USA allampolgart vagy olyat akinek mar van zoldkartyaja.

Ez felsofoku vegzettseggel nem lehetetlen, de nem is magatol ertetodo. Jelenleg gondolom 15-16 eves kozepiskolas lehetsz, ugyhogy ettol a celtol baromi messze, vagy de azert oktatod a neten azokat, akik segiteni probalnak neked.

Ezzel a hozzaallassal nem leszel tul sikeres az eletben.

2016. jan. 18. 15:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Én nem oktatok senkit, csak nem szeretem ha segítséget kérek és akkor jönnek a trollok, hogy USA hehehe ha persze blahblah.

Én megértem a hungaristákat akik így úgy Magyarország a király mentalitás szerint élnek. De én nem vagyok ilyen. Kellő gyakorlat után meg akarok pattanni innen.

Igyekszek mindent beleadni a tanulásba és nem ellébecolni az egyetemet.

2016. jan. 18. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:
marhara nem jott ide egy troll sem.
2016. jan. 18. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!