Melyik szakma fizet jobban mind itthon mind külföldön és mennyit?
- Gépészmérnök
- Villamosmérnök
Valamint melyikkel lehet könnyebben elhelyezkedni vagy egyáltalán el lehet helyezkedni magyarként Amerikában?
"Tárgyalóképes angollal + 2-3 év multi tapasztalattal pedig teljesen reális esélyekkel indul."
Attol fugg milyen teruleten van.
Ha a világ jelenlegi állását nézzük az ember jobban jár egy szuperhatalommal mint egy pi*csányi országgal ami mindenféle gondokkal küzd és rá van utalva mindenféle szövetségre.
Úgy vagyok vele hogy vagy Amerika vagy Japán.
itt nem az a kerdes hogy te mit akarsz, a kerdes az hogy mire van lehetoseg.
Az USAba nem lehet csak ugy kikoltozni, az nem Nemetorszag vagy Anglia.
Japan detto.
Az angolt tökélyre akarom fejleszteni és érettségi után ezekre a szakmákra gondoltam.
Valami baj van azzal, hogy az USA a cél?
Persze a magyar ember többnyire olyan, hogyha szerencsétlenül alakult az élete akkor azt akarja, hogy másnak se legyen jobb.
Én legalább küzdök azért, hogy jobb legyen.
Nem elégszem meg egy elcseszett országgal amit széttéptek és kb a semmivel amit nyújtani tud. Mint pl 80000ft-os fizetés amikor a csekk 60000ft. Számomra ez az ország nem a Haza, hanem csak egy hely ahova megszülettem. A Haza pedig egy olyan hely ahol tisztelettel bánnak az emberekkel nem pedig egy olyan hely ahol alamizsnáért kell 22 órázni. Sajnálom ha valakinek nem tetszik, hogy nem itthon akarok éhen halni. Most nagyon nagyra tartja magát a magyar, mert nem engedték be a menekülteket, de sajnos ettől az életszínvonal nem fog nőni.
Egy rokonom a II. Világháború alatt ment ki Amerikába és piszok jól él.
Senkinek semmi baja azzal hogy te hova akarsz menni. De tessék kicsit olvasgatni legalább, mert ez nem London, hogy bármilyen jöttment hülye kimehet mosogatni.
ne hisztizz mar wazzeg.
eloszor utana hogy lehet kijutni az USAba.
Teljesen irrelevans hogy a rokonod mit csinalt a II. VH utan, mert aktualisan teljesen mas szabalyok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!