Honnan van az araboknak ennyi pénzük?
https://www.youtube.com/watch?v=oWmPfv-MXpk
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy az a sok arab aki Londonban él, mindnek az olajból lenne a pénze. Angliában még csak 2 alkalommal voltam régebben, szóval nem ismerem az ottani viszonyokat, viszont Hamburgban nyaranta meg szoktam látogatni az egyik ismerősömet, No. szerte szoktunk kocsikázni és nagyon sok török másod- vagy harmadgenerációs törököt látok drága autókkal járni. Az arabok valamit jobban tudnak, mint az átlag európai polgár vagy egyszerűen életrevalóbbak?
Hány török él Németországban és hány törököt láttál drága autóval?
Egy forrás szerint 1.55 millió török él No-ban és 2.71 millió olyan ember akinek legalább egyik szülője török.
Ha azt mondjuk hogy drága autót 100,000-ből 1 ember engedhet meg magának, akkor teljesen normális hogy láttál 15-30 törököt drága autóval!
A törökök nem arabok...
Amúgy minden népcsoport kitermeli a maga "elitjét" akik mások nyomorúsága árán élnek jól. Tehát a saját nemzettestvéreik kizsákmányolásából élnek jól. Ha a javak egyenlően lennének elosztva, akkor mindenki átlagosan élne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!