Miért azoknak van túl sok pénzük akik meg se érdemlik? (Pl. : rapperek)
ezt a logikát én sem értem. mondjuk nem tudom, ezzel kikre akarsz célozni. egy normális rapper vagy akármilyen zenész jó esetben megírja a dalszöveget, és még magát a dalt is megszerzi hozzá. nyilván ehhez kell valami tudás...de ha nem, hát gyorsan írjál már te is egy dalszöveget, és add el magad :D ha szerinted ehhez a semmittevésen kívül mást nem kell csinálni :D
azután meg elmegy fellépni. kiállsz egy színpadra, jó esetben lenyomsz egy 45-90 perces koncertet, ha turnén vagy, akkor heti 2-3x is akár, de van, aki meg mondjuk egy napra is bevállal két fellépést. na? menne?
neked ez az egész dolog azért fáj, mert te se dolgozol lóf_szt sem(bár ezt úgyis letagadod), és azt sérelmezed, hogyha látszólag más a semmittevésből él, akkor neked miért nem jön össze? hát ezért...mert semmittevésből max akkor lesz pénzed, ha valaki ad neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!