Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért azoknak van túl sok...

Miért azoknak van túl sok pénzük akik meg se érdemlik? (Pl. : rapperek)

Figyelt kérdés
Néztem és mai rapperek jó része jobban keresnek mint a világ vezetői. Politikáért sem vagyok oda de inkább nekik adnám a pénzt mint a tanulatlan zenészeknek.
2015. nov. 11. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Kinek az értékrendje alapján nem érdemlik meg? Ja igen, a tiéd szerint. Viszont a rajongók másképp gondolják, pénzt adnak ki és az előadó ebből is él. Ehhez nemigen van közöd erkölcsileg sem, mert win-win helyzetről van szó.
2015. nov. 12. 00:20
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
honnan veszed, hogy a világ igazságos?
2015. nov. 12. 02:51
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Figyelj, ha te nekiállsz üveggolyót gyártani és 1 millió ember rajongani fog a te üveggolyóidért, akkor annyi pénzed lesz mint a rappereknek. Meg fogod érdemelni? Igen. Ugyanígy a rapperek is megérdemlik. Kereslet-kínálat. Ennyi az egész.
2015. nov. 12. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:

ezt a logikát én sem értem. mondjuk nem tudom, ezzel kikre akarsz célozni. egy normális rapper vagy akármilyen zenész jó esetben megírja a dalszöveget, és még magát a dalt is megszerzi hozzá. nyilván ehhez kell valami tudás...de ha nem, hát gyorsan írjál már te is egy dalszöveget, és add el magad :D ha szerinted ehhez a semmittevésen kívül mást nem kell csinálni :D

azután meg elmegy fellépni. kiállsz egy színpadra, jó esetben lenyomsz egy 45-90 perces koncertet, ha turnén vagy, akkor heti 2-3x is akár, de van, aki meg mondjuk egy napra is bevállal két fellépést. na? menne?

neked ez az egész dolog azért fáj, mert te se dolgozol lóf_szt sem(bár ezt úgyis letagadod), és azt sérelmezed, hogyha látszólag más a semmittevésből él, akkor neked miért nem jön össze? hát ezért...mert semmittevésből max akkor lesz pénzed, ha valaki ad neked...

2015. nov. 12. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért ne érdemelnék meg? Rengeteg embert szórakoztatnak, akik ezért örömmel adnak ki egy kis pénzt. Szerintem az ilyen tevékenységnek nagyon is van értéke.
2015. nov. 12. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok rapper megérdemelte, hiszen nyomorban élt. A világ vezetők meg normál körülmények közül indultak vagy eleve gazdag családba születtek. A mai rapperek nem valami színvonalasak persze, de ez már megint más tészta, hogy kinek mi tetszik. Most ez a kelendő.
2015. nov. 14. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!