Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Itt a tervem hogyan legyek...

Itt a tervem hogyan legyek DOLLÁRmilliárdos. Tippek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok.

Elemeztem honnan kerültek ki az elmúlt pár évben a dollármilliárdosok, és a többségük Szilícium-völgyben kezdtek startup céget az egyetem alatt vagy utána...

És a környéken végeztek... Stanford vagy San Jose Egyetem... A többi állítólag büfé-ruhatár főiskola...

Szóval az a tervem, hogy ez a kettő közül megyek valamelyikbe, ahova felvesznek... aztán a Szilícium-völgyben lévő multiknál (facebook,google stb) gyakorlati állásokat töltök be, felszívom magam a gyakorlati helyemen meg a suliban is tudással és céget alapítok a suli után kicsivel, amit befektetők megtámogatnak, milliárdos leszek és kész. Ez a tervem.

Igaz jó lenne egy nagyon jó fizetés is, de mindig nagyon gazdag akartam lenni, jachtok, magángépek, sportkocsik, luxusházak a világ üdülőparadicsomjaiban, modell barátnők meg ilyenek..

Csak egy a baj, hogy baszott drága...

Jelenleg a Stanfordon 14,728 dollár a tandíj egy évre.

Honnan szerezzek pénzt?

A másik, hogy matekból, infóból, angolból kitűnő vagyok.

A négyzetgyökfüggvény, négyzetgyökvonás, másodfokúra visszavezethető egyenletek stbstb amiket most veszünk nem kihívás, az infóról nem is beszélek (MS Office lol... php programozást gyakorlom már itthon meg a html-t is gyakorlom)

Youtubeon néztem fősulis matekot és értettem! Sokkal érdekesebb és gyakorlati haszna is van nem úgy mint ezeknek, ezekkel még egy kiló krumplit se tudok venni!

Viszont az irodalmat utálom.

Beszóltam egyszer a tanárnak, hogy nem bölcsész akarok úgyse lenni azóta szívat. Hármas az átlagom, de szoktam kapni kettest is, van hogy egyest is...(egész jó gimibe járok amúgy). Ott minden jegyet figyelnek, ha mondjuk Computer Science-re jelentkezek, vagy csak a matek-infót? (az lenne a logikus)

Egyszerűen nem érdekel, hogy bedrogozva meg bebélyegezve mit írtak, aztán belemagyarázzuk hogy a költőnek milyen érzelmei voltak meg milyen költői eszközöket használt bla bla..

2016. jan. 12. 21:21
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Csak éppen Csányi Sándor 63 éves. Vagyona pedig 1 mrd dollár körül van esetleg kicsit több. Erre jön egy 16 éves srác és kitalálja, hogy a lehetetlen tervével majd sokkal gazdagabb lesz. Aki pedig nem hisz ebben az hülye magyar. El van tévedve.
2016. jan. 17. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!