Hogy legyek színész?
Sziasztok, 12 éves lány vagyok,akinek az az álma hogy színész legyen.
Nekem sokkal de sokkal jobban esne ha nem Magyarországon hanem Amerikában váltanám valóra az álmomat.De olvasgattam még ilyen kérdéseket,és ott volt köztük az is hogy az nem elfogadható a színészetben hogy akcentusom van. Erre anyukám azt mondta hogy ki kell költöznöm Amerikába,és majd ahogy beszélek az angol anyanyelvű emberekkel,ez majd csiszolódni fog. (persze majd ha felnőtt leszek).
A másik,hogy ha M.o-n megtanulom a színészetet,és már híres leszek,mert remélem sikerül..Akkor már kicsit több remény van arra hogy kimenjek külföldre és ott színészgedjek,ugye?
Nagyon remélem tudtok nekem több információt mondani erről..! Nagyon szépen köszönöm!
Még túl kicsi vagy ahhoz, hogy elmagyarázzuk, hogy hogyan is lehet valakiből egy népszerű színésznő! :)
Menj csak babázz tovább, foglalkozz a sulival, majd ha felnősz, eldöntöd, hogy mi akarsz lenni.
"Értem hogy mire gondolsz,biztos nehéz lehet egy gyereknek elmagyarázni az életet,de legalább pici részleteket erről..hogy mi hogy van.."
Ahhoz, hogy filmekben szerepelhess, sok-sok csúnya, idősebb, pocakos bácsinak kéne olyan szívességeket tenned, amiket 12 éves fejjel elképzelni sem tudnál, de abban biztos lehetsz, hogy nem élveznéd!
Igen,filmszínész szeretnék lenni.
És ennek amit az utolsó válaszoló írt,anya is említette,és megmondta hogy ezt nem akarja..(el is hiszem....).
De mindennek van más útja is..nem? Én azt szeretném hogy máshogy tudjam elérni a célomat.Nem így.Mert ez nekem se tetszik.Tudtok még valami infót mondani? pl.:hogyan veszik fel a szereplőket? vagy: hova költözzek majd Amerikában? ahol megtudnám tanulni ezt...ezekre vagyok még nagyon kiváncsi. Legyetek szívesek ha tudtok valamit még írjátok!! :) köszi.
Szerintem azt gondold át, hogy hány magyar filmszínész szerepel értékelhető filmben? Egy sem. Felnőttként pedig már befutott színésznek kellene lenned, hogy szerepet kapj. Ha 2x évesen kiköltöznél és tényleg tehetséges vagy, akkor is nagyon minimális esélyed van erre. Főleg azért, mert valamiért emberek milliói akarnak színészek lenni és sok mindenkinek van már gyerekként tapasztalata.
Ettől függetlenül érdemes megpróbálni a színészkedést, hogy el tudd mondani, te mindent megtettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!