SzaSa87 kérdése:
Mondjatok a BorgWarner-ről infót, mennyi a fizu? Milyen a munkakörülmény? Szállás
Figyelt kérdés
2016. jan. 9. 09:14
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én 5 évvel ezelőtt dolgoztam ott külsősként. Borsod megyéből utaztam fel. Albérletet biztosítottak Tatabányán amiben ketten laktunk. A munka 12 óra volt 3 nap meló utána 3 nap szabad. A 12 órában volt 5 szünet. Van egy szerelde és egy megmunkáló részlege. Én az utóbbiban dolgoztam hegesztőgépen. Pótlékokkal 95-100 ezret és egy 12000Ft-os hideg étkezési utalványt kaptam. Összességében korrekt cég volt rosszat nem tudok róla mondani. Én nagyon szerettem ott dolgozni de a válság miatt leépítettek sok embert köztük engem is pedig jól dolgoztam. A mai napig eszembe jutnak azok az idők.
2/3 anonim válasza:
Az első biztos nem ott dolgozott , mert 8órás munkarend van 3 szünettel. 5+2 illetve 6+2.
3/3 anonim válasza:
De biztosan ott dolgoztam. Akkoriban 12 órás műszak volt. Még azt is Megmondom,hogy akkoriban Murányi Gábor volt a főmufti a cégnél. Lehet most már 3 műszakban dolgoznak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!