Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzba beirhatom, hogy...

Önéletrajzba beirhatom, hogy extrovertált vagyok? Elönyös?

Figyelt kérdés

vagy az jön le majd belőle, hogy egy nagyszájú, másokat "megdumáló" és mindenkit csicskáztató és leugató, manipuláló "nagydumás" ember vagyok?

egybéként nem vagyok az, én elég durván introvertált vagyok és ha beirnám az életrajzomba, akkor rögtön negativ lenne az elbirálás...extrovertáltak esetében meg pozitiv?

NA HOGY IS VAN EZ?

2016. jan. 4. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne írd bele. Egyrészt hazudnál, másrészt meg a francot se érdekli ez.
2016. jan. 4. 21:19
 2/7 A kérdező kommentje:
introvertált vaygyok
2016. jan. 4. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Önéletrajzba azt írd, hogy milyen végzettséged, munkatapasztalatod és nyelvismereted van, a többi senkit nem érdekel. A HR-esek arra is nagy ívben tesznek, hogy jó-e a kommunikációs képességed, meg tudsz-e csapatban dolgozni, az előbbi az állásinterjún kiderül, az utóbbit meg az is leírja, aki általános iskolában kirakott a társával egy puzzle-t... A személyiségjegyeidet szerintem teljesen fölösleges taglalni, papíron ezeknek semmi meggyőző ereje nincs.
2016. jan. 4. 21:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem is szoktam...nekem 1 oldalba belefér a cv-m, mondjuk én csak 2 éve dolgozom.

Csak a lényeget irtam be, ráadásul angolos angolsággal nem ezzel a proli darabos HUNglish stilussal, mint a 90%

2016. jan. 4. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:

"ráadásul angolos

angolsággal nem ezzel a proli darabos

HUNglish stilussal, mint a 90%"

Kemény vagy, hajrá!

2016. jan. 5. 09:03
 6/7 A kérdező kommentje:

hát bocs, de ez a jó magyaros darabos HUNglish style egy létező dolog...

pl mikor a fél millát kereső kispicha beirja a linkedinjébe, hogy 5-10 fős csoportot vezet "more parallel projects"

Az nem inkább "multiple projects in parallel"?

mostani munkahelyemen:

légtelenítő szelep ---> deairiation plug :D :D

meg hasonló jó magyar magyarizmusok, aztán égetjük magunkat vele a svájciak előtt...

2016. jan. 5. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól van. Egészségedre.
2016. jan. 5. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!