Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet tenni pályakezdőként...

Mit lehet tenni pályakezdőként/kevés tapasztalattal ha nem vesznek fel sehova?

Figyelt kérdés

Fényévente 1x behívnak intejrúra akkor kiderül, hogy házaló munka. (fixet nem fizet)

Ha képességeim alatti munkára adom be van, hogy behívnak (ez is kb. u.annyiszor) De akkoris az van, hogy bocsi nem.

Máskor választ se kapok.

2015. dec. 26. 12:18
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Amúgy azt meg nem tudják milyen vagyok, ha fel se hívnak, hogy gyere és nem találkoznak velem csak egy automatikus levelet kapok vissza...

Interjún meg mindenki egy demo verziót ad magáról. (amit belőlem úgy szint nem látnak)

2015. dec. 26. 17:40
 32/41 anonim ***** válasza:
71%

Semmit nem tudsz tenni, mert 5 perc beszélgetés után, ránézésre látszik hogy idióta vagy.

Ennyi.

2015. dec. 26. 18:54
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

"Interjún meg mindenki egy demo verziót ad magáról. (amit belőlem úgy szint nem látnak)"

Ebben azért ne higgyél annyira. Nagyon jó színésznek kell lenni ahhoz, hogy átvágj egy tapasztaltabb HR-est.

2015. dec. 26. 21:15
 34/41 A kérdező kommentje:

Hiába erősködtök tény így van.

(Múltkor olvastam utána 40%ba tudnak megfelelő embert felvenni => nem bírják megállapítani ki mennyire idióta hozzá)

De ez lényegtelen. Miből gondoljátok, hogy nálam egy életrajzból leszűrik? Ennyi erővel senkit nem vesznek fel mert mindenki az... Mert néhány válasszal előbb ezt állítjátok...

Olyan jó, hogy többen válaszoltatok de érdemleges válaszokat még nem kaptam.

2015. dec. 26. 21:29
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Menj el gyárba akkor. Tessék, érdemleges válasz egy roppant érdemleges kérdésre. Nyilván a világban van a hiba és nem benned.
2015. dec. 26. 21:32
 36/41 A kérdező kommentje:

Figyelj szerinted olyankor mit gondolnál ha te lennél a helyzetbe? Mikor olyan okkal dobják kapásból az életrajzod a kukába amivel nem tudsz mit kezdeni. Még pedig tapasztalat=0. Hiába jelentkezel, hogy mész önkénteskedni még az se kell az alapítványoknak se. Gyakornoki (jellegű) állásból is kidobják mert jajj nincs jogviszonyod. (Bár biztos neked ilyen problémád nem volt ebbe 100% ig biztos vagyok)

Te ha ebbe a szituba lennél mit tennél? Bár tuti nem voltál ilyen helyzetbe hanem minden az öledbe pottyant. És a helyedbe nem csodálkoznék, hogy így írok vissza mert egész végig ti is ezt csináltátok.

2015. dec. 26. 21:37
 37/41 anonim ***** válasza:
95%
Csináltam egy értelmes szakmát, aztán kerestem és kaptam állást, senki segítsége nem kellett, nem is hullott semmi az ölembe. Csak persze könnyebb jártatni a szád és sírni meg okolni mindent és mindneki mást magadon kívül. Ébredj már fel királylány...
2015. dec. 26. 21:47
 38/41 anonim ***** válasza:
78%
Ide figyelj te kretén, ne nyavajogj már, hanem írd le végre milyen szakmád van, különben nem fogsz semmi segítséget kapni, aztán jelentkezhetsz még 1600 másik helyre.
2015. dec. 26. 21:51
 39/41 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom, hogy Magyarorszagon mennyire divik, de ahol en elek, ott sok palyakezdo elmegy alapitvanyhoz dolgozni ingyen a tapasztalatert cserebe.

Azt irtad, hogy gyakornoknak a hallgtaoi jogviszony hianya miatt nem vesznek fel... akkor lehet, hogy lenne ertelme, csak ezert valami ritkan bejarosra bejelentkezni tanulni valami odavagot...

2015. dec. 27. 20:36
 40/41 anonim ***** válasza:
62%

"Hiába jelentkezel, hogy mész önkénteskedni még az se kell az alapítványoknak se"

???? Ezt azért nehezen hiszem el... kifejtenéd bővebben, mit szerettél volna csinálni és milyen indokkal küldtek el?

2015. dec. 27. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!