Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet tenni pályakezdőként...

Mit lehet tenni pályakezdőként/kevés tapasztalattal ha nem vesznek fel sehova?

Figyelt kérdés

Fényévente 1x behívnak intejrúra akkor kiderül, hogy házaló munka. (fixet nem fizet)

Ha képességeim alatti munkára adom be van, hogy behívnak (ez is kb. u.annyiszor) De akkoris az van, hogy bocsi nem.

Máskor választ se kapok.

2015. dec. 26. 12:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Látom, közben megválaszoltad... Akkor már csak annyi tippem van, hogy az ország olyan részén élsz és keresel munkát, ahol semmi állás nincs.
2015. dec. 26. 15:55
 22/41 A kérdező kommentje:
Mert hát persze minden hova gyakorlat kell. Múltkor felhívtak, hogy bocsi ez nem de erre bejöhetsz. (egy tök gagyi állás volt) És akkoris közölték velem mindkettő esetébe, hogy azért nem mert nincs tapasztalatod. (és közbe a másiknak annyira volt köze a szakmámhoz hogy számlákról volt szó de még az se, hogy könyvelő vagy adatrögzítő vagy akármi nem szedd szét válogasd na még ahhoz is tapasztalatot követeltek)
2015. dec. 26. 15:56
 23/41 A kérdező kommentje:

Mennék én megyén kívülre de ott meg nem adnak annyit se, hogy egy albérlet kifussa.

Így tippet, hogy ha már egész nap csak a fejed játszotad.

2015. dec. 26. 16:03
 24/41 anonim ***** válasza:
75%
Amilyen arrogáns bunkó vagy és itt elhordasz mindenkit mindennek, meg is érdemled azt a helyzetet, amiben vagy...
2015. dec. 26. 16:08
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Menj el gyakornoknak valahová, pl. könyvelőirodába vagy olyan helyre, ahová jó az, amit tudsz és szerezz munkatapasztalatot.
2015. dec. 26. 16:09
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam a monodrámádat, gyakorlatilag már akkor elutasítottál mindenféle segítséget, amikor leírtad a kérdésedet.

Nem tudom, hogy milyen segítséget vársz, ha semmit nem vagy hajlandó leírni magadról.

Alapvető információk ilyen esetben:

kor, végzettség, tapasztalat, nyelvtudás, régió.

Ezek közül egyet sem sikerült közölnöd.

Nem értem, hogy mitől félsz, így is elérted, hogy mindenki hülyének nézzen, szerintem nem rontana a helyzeten, ha őszintén leírnád a kulcsfontosságú információkat.

2015. dec. 26. 16:26
 27/41 anonim ***** válasza:
95%

Nem hiszem el, hogy 1600 helyre jelentkeztél és kb sehova sem hívnak be. Bár ha tudsz könyvelni és valami gazdasági szakmád van (amit jó lenne megnevezni), akkor nyilván felvennének, akár kisebb céghez is gyakornoknak. Ha minimálbért sem kérsz már az elején, akkor pedig azért küldenek el, mert látják, hogy valami gond van veled.

Egyébként a fényév nem idő mértékegység. :D

2015. dec. 26. 16:31
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

"Így tippet, hogy ha már egész nap csak a fejed játszotad."

Na ezek után próbáljon meg segíteni neked az, akinek nincs jobb dolga és nagyon unatkozik, de én biztosan nem. Van nekem családom, az többet ér, ha azzal foglalkozom - ők normálisabbak.

Neked meg azt kívánom, hogy mutassa meg az élet: kisebb arccal, nagyobb alázattal embertársaid iránt (nem a munkahely iránt!)többre mész. Akkor talán nem kell 3500 helyre beadnod az önéletrajzodat, hanem lesz olyan ismerősöd, barátod, aki tud egy jó állást és eszébe jutsz.

De így...

Kár, hogy a kérdezőket nem lehet minősíteni... :-)

2015. dec. 26. 16:40
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
#28: Ők magukat minősítik.
2015. dec. 26. 16:42
 30/41 A kérdező kommentje:

Próbáltam már azt is, hogy megyek gyakornoknak akkor közölték, hogy nem jó mert nincs hallgatói jogviszonyod. Mondom kösz.

#27 Ha nem hiszed gyere megszámolhatod te is nyugodtan... Az annyi volt. És szerintem a 2 kezemen meg tudom számolni hány helyen voltam. És akkor is közölték "Bocsi tapasztalat híjján nem tudunk alkalmazni"

2015. dec. 26. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!