Ti felmondanátok a helyemben?
27 éves férfi vagyok. Nettó 105.000 Ft-ot keresek. Ebből átlagban lejön 15.000 Ft, mert kocsival járok be dolgozni, ugyanis 35 km-re lakom a munkahelyemtől és rossz a buszközlekedés. Közigazgatásban dolgozom, ami nagyon stresszes és a fizetéshez képest nagyon sokat kell dolgozni. Mára már sikerült a munkám mellett egy olyan vállalkozást felépíteni 2 év alatt, hogy kb a háromszorosát meg tudom vele keresni, mint a köziges melómmal.
Kérdés, hogy ti még maradnátok alkalmazottként, vagy az új esztendő folyamán valamikor az évben felmondanátok és a vállalkozásotoknak élnétek?
Ezt neked kell eldönteni.
Szereted csinálni a vállalkozásod? Azzal szeretnél foglalkozni a továbbiakban? Ne hazudj magadnak!
Sok sikert kívánok! Kellemes ünnepeket.
12-esnek:
Szeretem a vállalkozásomat és tényleg ezt szeretném csinálni. Sosem hazudtam magamnak ezzel kapcsolatban.
Csak mégis nehéz valamiért bemenni és felmondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!