Ha nem írok lakhelyet az önéletrajzba az baj?
Én nem szoktam az országot sem megjelölni, csak állampolgárságot. Eddig nem volt gond, ha valahova kellek, felvetik a költözés lehetőségét, vagy azt, hogy dolgozzak otthonról.
Pozíciótól függ. Ha pl. eladónak jelentkezel valahova és minden reggel pontban 6-kor nyitnod kell, akkor valószínűleg fontos, hogy ne mucsán lakj és akkor is bejuss, ha be van dugulva a közlekedés.
szerintem is annyiból több esélyed van, hogyha egyébként szakmailag viszonylag megfelelsz, akkor úgyis fel fognak hívni, és esélyed van elmondani, hogy a távolság nem gond.
ha ott a város, és az nem az, ahol az állást hirdették, akkor lehet, hogy fel sem merül a neved, még talán akkor sem, ha alkalmasságra a helyi jelentkezők kevésbé felelnek meg, mint te. megy a hiszti, hogy jajj, de hát akkor neked támogatni kell az útiköltséget stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!