Álláshirdetés újra fenn van?
Figyelt kérdés
voltam interjúzni és péntekig ígértek választ. Most láttam, hogy újra felrakták a hirdetést. Akkor tuti nem vesznek fel ugye? :S2015. dec. 16. 19:16
1/5 anonim válasza:
Mindig van esely, meg par honap mulva is hivhatnak.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy több embert keresnek ugyanolyan pozícióra. Az is lehet, hogy előre megrendelték a hirdetőfelületet, és automatikusan kirakta a hirdetést, pedig már megvan az ember (velem előfordult, hogy aznap felrakott hirdetésre jelentkeztem, és visszaírtak, hogy bocs, már nem aktuális).
Az is lehet, hogy még várják a jelentkezőket, mert több embert szeretnének még meghallgatni, és utána dönteni.
Szerintem ha péntekre ígértek választ, akkor péntekig nyugodtan reménykedhetsz. :)
3/5 anonim válasza:
Mennyi hamis remény. :D
Ha újra felkerült a hirdetés az interjúd után, akkor az BUKTA. 50%, hogy tényleg hívnak péntekig, de az 100%, hogy nem vettek fel.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem jelentkeztek egyelőre.
2015. dec. 17. 12:04
5/5 anonim válasza:
Nem mostani kérdés de mindig aktuális. Esetemben is hasonló volt, remekül sikerült interjú után újra megjelent az álláshirdetés amit pályáztam. Ennek ellenére hívtak, ajánlatot adtak és már a cégnél dolgozom. Tehát sok esetben semmit sem jelent ha újra fent van a hirdetés.Legtöbb cég automatikus hirdetéseket használ, fizetnek x összeget egy adott oldalnak ahol az oldal folyamatosan hirdeti az állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!