Mi a véleményetek egy olyan munkahelyről, ahol hisztibe kezd a főnök, amiért felmond a pályakezdőként bekerült dolgozó 2 év után?
Látszik, hogy éktelen haragra gerjedt, hogy mégis hogy MERÉSZELEM cserbenhagyni a drágalátos cégét, mikor jönnek a nagy üzletek!!!
IGGGGGEN? Ja értem, szal az ő üzlete a legfontosabb, majd én meg utána keressek másik állást ha ez lemegy? Valamikor az év közepén, mikor nehezebb munkát találni? Jó üzlet...
Eleve nagyon keveset fizet, és az is durva, hogy én vagyok itt az egyetlen tervező...tehát ha én elmegyek, akkor nem lesz se rajzolás, se dokumentáció, se semmi. Bár úgyis azt mondták, hogy rajz nélkül is megy ez a cég...
Hát, úgy legyen.
De fénymásolás sem lesz, meg szkennelés sem, sem emailezés, mert itt még ehhez is diplomás ember kell.
ez a főnök olyan:
lesérült az egyik hegesztő vagy 2 honapra.
pont akkor is nagy megrendelés volt
állt a munka.
tehát elég nagy szükség volt hegesztőre.
erre az öreg behívott vmi fiatal srácot interjúra, aki 1100 HUF nettó órabérért el is jött volna ebbe a szeméttelepbe dolgozni.
gyerek el is kezdte megszervezni a felköltözését pestre, erre első munkanap olyan dél magasságában odanyomják az orra alá a munkaszerződést, 800 bruttó órabérrel :D
mondanom sem kell, hogy azonnal ott is hagyta a kócerájt, de dolgozott egy fél napot ingyen
bezzeg ha a tervező felmond, akkor sértődés van?
de különben meg megmondta a fönök, hogy "rajz nélkül is megy ez a cég"...akkor nincs gond aggodalomra
de különben is a termelésvezető nagyon durva ember, és már olyanokat is mondott, hogy nekem éleznek lenn késeket a gyárban meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!