Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan munkahelyről, ahol hisztibe kezd a főnök, amiért felmond a pályakezdőként bekerült dolgozó 2 év után?

Figyelt kérdés

Látszik, hogy éktelen haragra gerjedt, hogy mégis hogy MERÉSZELEM cserbenhagyni a drágalátos cégét, mikor jönnek a nagy üzletek!!!

IGGGGGEN? Ja értem, szal az ő üzlete a legfontosabb, majd én meg utána keressek másik állást ha ez lemegy? Valamikor az év közepén, mikor nehezebb munkát találni? Jó üzlet...

Eleve nagyon keveset fizet, és az is durva, hogy én vagyok itt az egyetlen tervező...tehát ha én elmegyek, akkor nem lesz se rajzolás, se dokumentáció, se semmi. Bár úgyis azt mondták, hogy rajz nélkül is megy ez a cég...

Hát, úgy legyen.

De fénymásolás sem lesz, meg szkennelés sem, sem emailezés, mert itt még ehhez is diplomás ember kell.

2015. dec. 10. 14:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%

#4, #7

WTF, mindenkinek örökre ugyanannál a cégnél kellene dolgoznia? A főnök seggét ne nyaljam tisztára, amiért munkát adott nekem? Milyen hülyeség ez? Letölti a felmondási idejét, és cső. A cégnek számolnia kell azzal, hogy jönnek-mennek emberek. A hiszti az erős túlzás egy ilyen esetben.

2015. dec. 10. 16:04
 12/22 A kérdező kommentje:
de érted, ha elmegyek, akkor buknak vagy 100 milla megrendelést kapásból
2015. dec. 10. 16:08
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
Akkor inkább fizu emelest kérj először.
2015. dec. 10. 16:17
 14/22 A kérdező kommentje:

jaj, de érted, itt nyögvenyelősen adna akkora fizetés, amiért máshol meg se kell szakadni.

ja meg itt elvárná, hogy a fizetésemelés arányában dolgozzál több időt :D

volt egy szerelő itt, kapott 10 év után 100ezret, 3 gyereke volt.

átment egy másik munkahelyre, ott 250nettót kap, és feleannyit se kell dolgoznia mint itt.

2015. dec. 10. 16:20
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
A főnököd nem az anyukád/apukád/legjobb barátod, hogy a te érdekeidet lesse, az a te dolgod. Az ő dolga az, hogy a saját és a cég érdekeit nézze és ezt is teszi, ez így van rendjén. Ha empátiát vársz, nem árt, ha néha te is megpróbálod a másik szemszögéből nézni a dolgokat. A munkaadód szidásáról meg mihamarabb jobb lesz, ha leszoksz, mert ezt jobb helyeken nem nézik el...
2015. dec. 10. 16:21
 16/22 A kérdező kommentje:

a minap olvastam, hogy a pesti szent imre korházban felmondanak a dolgozók, mert g*cccy a fönök, a bedros j róbert...

és olvasom a cikket, na mondom hát az én fönököm se kutya.

én nem szidok senkit, de most ha felmondok, akkor bocs ez van...hagyjanak élni, én is élni hagyok mindenkit.

Mert ha a fönök meghal, akkor mivan? A személyi asszisztenseinek pl benne volt egy időben a munkaszerződésében, hogy az öreg halálával megszünik a munkaviszony.

2015. dec. 10. 16:28
 17/22 anonim ***** válasza:
52%

"én nem szidok senkit,"

Miért, eddig mit csináltál? Egyfolytában szidtad a főnököt... Tisztelettel megkérdezem: a 2 év alatt akár csak egyszer is előfordult, hogy NORMÁLIS hangnemben megpróbáltál fizetés emelést kérni?

"na bocs, de ez a fönök engem úgy vett fel, hogy kb kvára nem is érdekelte semmi, csak felvett valakit :D

meg ugye már akkor is nevetséges pénzeket adott."

Akkor miért mentél oda, ha már akkor is tudtad, hogy keveset ad?

2015. dec. 10. 16:54
 18/22 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem, h lehet e itt tobbet keresni.

Ilyenkor nagy nyajasan elkezd beszelni a semmirol es szepen eltereli a temat.

Egy olyan ember, aki szinte mindig csak ordibal.

Na mindegy, igazábol mar kaptam egyzser 50ezer emelest, pedig nem is kertem.

De még ha 100at emel akkor is nevetseges lenne a bérezes

Felreismersz ebben a temaban. Nem en vagyok az a fajta rosszindulatu link munkaero akire te gondolsz

2015. dec. 10. 17:11
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

szal...

szerintem nyernek vele, ha egy ekkora tahó eltűnik onnan, kapnak a helyedre némileg intelligensebbet.

2015. dec. 10. 18:14
 20/22 anonim ***** válasza:
13%

Én konkrétan kiröhögném :D

Koma, a munka világa az kőkemény üzlet, itt érzelmeknek helye nincs!

2015. dec. 10. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!