Állásinterjún erre mit mondhatnék? Mi lenne a jó válasz?
Figyelt kérdés
Régi helyemen felmondtam, de nem akarom az igaza mondani, mégpedig, hogy utáltam bejárni, és besokalltam már tőle, és ezért hagytam ott..Nem akarom, hogy negatívan jöjjek ki a kérdésből..Tud valaki valami szimpibbnek tűnő választ, ha esetleg megkérdezik?2015. dec. 9. 18:52
1/8 anonim válasza:
Legalább a munka típusát írd meg, amit csináltál. Így nem könnyű jó szöveget kitalálni.
2/8 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy vécésnéni vagy vezérigazgató voltál... A sarkítás remélem átment.
3/8 A kérdező kommentje:
ügyfélszolgálaton dolgoztam, bocsánat h nem írtam
2015. dec. 9. 20:28
4/8 anonim válasza:
-Nem volt kihívás a munkádban.
-Környezetváltozásra volt szükséged.
-Már nem elégített ki a munkád.
5/8 anonim válasza:
Vagy ha már mindenképp füllenteni akarsz akkor remek kamu, hogy strukturális átszervezés volt a cégnél és te pont új pozícióba kerültél volna, amit nem tudtál volna összeegyeztetni a napi rutinoddal (Pl. éjszakai munkavégzés, hajnali kezdés, bármi) vagy csak simán azt nem akartad csinálni.
6/8 anonim válasza:
- nem volt lehetőséged fejlődni, előrébb lépni, bárminemű karriert építeni
- nem volt motiváló a munkakörnyezet és a juttatások
- szeretnéd más területen kipróbálni magad
- úgy érzed többre is képes vagy
Stb. Rizsázz.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek:))mennek a zöld kezek
2015. dec. 10. 09:10
8/8 anonim válasza:
Azt mindig lehet mondani, hogy nem tudtál fejlődni, tanulni, nem érezted, hogy aktívan hozzájárulsz a cég életéhez, sikereihez. Én eddig csak és kizárólag pénz miatt váltottam, mégis mindig ezeket mondtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!