Be kell számolnom a betegségemről állásinterjún?
van jó nagy lyuk ( majdnem két éves) az önéletrajzomon. Ebből fél évet munkanélküli voltam, majd kiderült egy betegségem, ami miatt egész idáig nem tudtam dolgozni. Nem szeretnék erről beszélni, elég, ha csak annyit mondok interjún, hogy betegség miatt nem tudtam dolgozni? Vagy firtatni fogják, hogy mi az? Már meggyógyultam, szóval nem befolyásolja a jelenlegi munkavégzésem.
26 éves vagyok, diplomázás után mindössze egy évet dolgoztam, majd jött a munkanélküliség és a betegség..
igen, én is úgy gondolom.
viszont a majdnem két éves lyukra tuti rákérdeznek, én meg csak annyit akarok közölni, hogy betegség miatt, de már meggyógyultam.Ennél többet nem.
Én is gondoltam rá, hogycsaládi okokat mondok.
Meg letettem a felsőfokút angolból, úgyhogy lehet azt mndani,hogy képeztem magam.
Meg még említhetek alkalmi munkákat is, annak talán nem néznek utána.
akkor a jó angol szuper fontos! + lehet, hogy a 2. nyelvet is szeretnéd felhozni felsőfokúra, azon dolgoztál (ezt nem fogják ellenőrizni és szintén nagyon fontos)
Én már bízom benned, most már te is bízz magadban!:D Legyél határozott, és lesz ahogy lesz - ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!