Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Be kell számolnom a betegségem...

Be kell számolnom a betegségemről állásinterjún?

Figyelt kérdés

van jó nagy lyuk ( majdnem két éves) az önéletrajzomon. Ebből fél évet munkanélküli voltam, majd kiderült egy betegségem, ami miatt egész idáig nem tudtam dolgozni. Nem szeretnék erről beszélni, elég, ha csak annyit mondok interjún, hogy betegség miatt nem tudtam dolgozni? Vagy firtatni fogják, hogy mi az? Már meggyógyultam, szóval nem befolyásolja a jelenlegi munkavégzésem.

26 éves vagyok, diplomázás után mindössze egy évet dolgoztam, majd jött a munkanélküliség és a betegség..

2015. dec. 7. 14:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2015. dec. 7. 16:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"családi ok meg lehet egy ápolás, nagyi"

Nekem egyszer előfordult, hogy egymás után két interjúztató is ezt mondta egy "lyukra" az önéletrajzában. Nem foglalkoztunk ezzel, és nem is ez döntött (ráadásul egyiküket vettük fel).

2015. dec. 7. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!