IMF gyakornoki munka - Washington DC?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e köztetek olyan, akinek volt szerencséje kipróbálnia magát gyakornokként az IMF Jogi Osztályán? Hogy működik a felvételi, külföldi állampolgárok esetén hogy zajlik az állásinterjú? Mennyi idő megcsináltatni a G4 vízumot, és mennyibe kerül? Azt írták, hogy az ezzel járó papírmunkát a gyakornokok részére megcsinálják. Továbbá egy álláshirdető oldalon azt írták, hogy kell 2 egyetemi tanári ajánlólevél a jelentkezéshez, de a hivatalos oldalukon közzétett hirdetésükben erről egy szót sem ejtenek - szóval most kell, vagy nem kell? Nem jelentene problémát, csak nem szeretném, hogyha ennek hiánya lenne a sikeres jelentkezésemhez az egyetlen akadály - már ha ez lenne az egyetlen.. :)
Szia!
Igen, ezt a hirdetést olvastam a második alkalommal, de ezzel nem válaszoltad meg a kérdésemet, ugyanis itt nem írják, hogy "as part of the admissions criteria we require two academic references", a nem hivatalos hirdetésben (amit már nem találok) pedig szerepelt ilyen feltétel. Továbbá a G4 vízummal kapcsolatos kérdésemre sem kaptam választ. Tulajdonképpen azokra tudtál választ adni, amikről tudtam (és írtam is fentebb). Azért köszönöm a segítő szándékot!
It is crystal clear, they answer is "yes" to the reference dilemma
Ennel tobbet nem tudok segiteni :)
Sok szerencset
"You may choose to either attach your CV/resume as a file or build it online in JobLink. You may attach up to 5 files to your Candidate Profile (cover letter, CV/resume, references, transcripts, research paper, publications, etc.). Please note the following when attaching files:
Please submit your Candidate Profile and/or resume in English.
Do not protect your resume or other files with any type of password.
You may attach up to 5 files, one at a time. The maximum size limit for each file is 100 kilobytes.
Attachments must be in one of the following formats: doc, pdf, rtf, txt or html. Our recruiters are not able to search the contents of images or compressed (zip) files."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!