Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 16 éves fiú vagyok. Tudom,...

16 éves fiú vagyok. Tudom, hogy fiatal vagyok ehhez, de szeretnék viszonylag sok pénzt keresni már most. Már nagyon régóta érdekel ez a téma, mindig is arra vágytam hogy rengeteg pénzem legyen. (Angolul középfoku szinten beszelek ) Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom érettebb vagyok a korombelieknél. Szoktam üzletelni (telefonjavitásokkal, tartozékaikkal), de szeretnék valami komolyabbal pénzt keresni!? Kérem csak azok irjanak akik segitenek akarnak.
2015. dec. 6. 16:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Ja, és ez kimaradt:

"De én olyanra isngondoltam hogy valamibe befektetek"

Mégis mennyi pénzed van, hogy befektetni szeretnél?

2015. dec. 6. 17:00
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Ha ezt a gyakorin kell megkérdezd, ott buktad is az egészet. Akinek van ötlete, az megcsinálja, nem itt álmodozik.
2015. dec. 6. 17:01
 13/19 anonim válasza:
79%

El kell, hogy keserítselek, és tényleg ne vedd sértésnek, de az az igazság, hogy pont azok nem lesznek sosem gazdagok, akik másoktól várnak ötleteket. Hozzád hasonlóan, a többi 7 milliárd ember is feltehetné ezt a kérdést, de teljesen felesleges. A gazdagságot csakis a konkurencián való felülkerekedése útján lehet elérni, olyan individuális tulajdonságokkal, amelyeket nem lehet elsajátítani, arra születni kell. Az alap kezdőtőke meg minden esetben szükséges hacsak nem vagy valami borzasztó zseni egy olyan szakterületen ami nagyon keresett. Csak néhány példa a huszonéves ismerőseim körében akik bár még nem gazdagok, de már most jól keresnek és szép jövő vár rájuk.

*BME-s hallgató, aki nemzetközi projektekben részt vett, borzasztó okos és nagyon jól tud programozni (azt hiszem ez a legnehezebb opció)

*Pénzügyi tanácsadó cégnél dolgozó ismerősöm, aki elképesztő manipulatív képességekkel rendelkezik és a sz@rt is képes eladni, természetesen neki is van diplomája

*Meg persze van olyan ismerősöm aki beleszületett a gazdagságba és saját vállalkozást indított, természetesen alapból volt egy széles vevői/ismerősi köre

Összefoglalva: Ha nincs kimagasló szürkeállományod, akkor csak úgy tudsz meggazdagodni, ha szép kis kezdőtőkédhez van valami egyéni ötleted amit magad fogsz kitalálni, mert saját magad akarsz meggazdagodni és te akarod irányítani a dolgok alakulását, nem a többi gyk-s kommentelő

És végül egy jó tanács: Ha nem csak egy piti kereskedő (ami nem egyenlő az igazi gazdagsággal), hanem valóban pénzes akarsz lenni (30 milliós AMG Merci és egy lakás a Rózsadombon a legkevesebb), akkor azonnal tanulj angolul és németül, ahogy csak bírsz, mert egy gazdag embernek heti rendszerességgel kell tárgyalnia a külföldi üzleti partnerekkel.

2015. dec. 6. 17:22
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
10 millióan állnak sorban elötted az országban. Állj be szépen a sor végére!
2015. dec. 6. 20:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Általában a tinik a te korodban vagy gazdagok vagy híresek vagy mindkettő szeretnének lenni.

Az ambíció jó dolog! Ne hagd, hogy elvegyük a kedved!

Ha van némi kezdőtőkéd az jó dolog, ha nincs akkor a kisüzletecskéidből majd lesz (remélhetőleg). Ne siettesd a dolgokat! Még fiatal vagy élj egy kicsit, szórakozz, de ami még fontosabb, hogy tanulj! A jómódhoz és az alaptőkéhez a tanulás a legegyszerűbb mód! Közben új embereket is megismersz majd, ha okos vagy próbálkozhatsz külföldi ösztöndíjjal is! Keress diákpályázatokat, hátha akad valami neked való!

Csiszold még az angolodat (például külföldikkel való beszélgetéssel) és tanulj mellé legalább még egy idegen nyelvet (németet, oroszt vagy olaszt például)

Közben pedig figyeld a világot, az embereket és talán előbb utóbb ötleted is lesz. Sok sikert!

2015. dec. 10. 09:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Senki nem a legtetejéről kezdi, ezt tartsd szem előtt. Ha értesz a telefonokhoz és javításhoz akkor kérdezz körbe pár ilyen boltban hogy felvennének-e. Nem rossz üzlet mostanában ilyet nyitni, de nem hiszem hogy perpill van több tíz milliód rá, most inkább a tapasztalatszerzésre koncentrálj. A másik fontos dolog, mindenképp legyen célod egy használható diploma megszerzése mert ma anélkül nagyon nehéz boldogulni.
2016. jan. 10. 12:02
 17/19 anonim ***** válasza:
59%
ne vicceljetek már, ma nálunk legálisan pénzt keresni? mármint sokat? ugye nem gondoljátok komolyan na ... szegényt már ilyen fiatalon etetitek a hülyeséggel. a valóság sztem fontosabb, az pedig az h ebbe a gangster paradiseban csak feketén fogsz normális lóvét keresni, és persze baxxxott nagy összeköttetésekkel.
2016. márc. 22. 07:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Előző: nem tudom, én k-rvasoat tanultam gimiben, kevés bulizás, tudtam menni egyetemre, ott még több tanulás és most van egy állásom amivel nettó 200-at keresek. Sokak szemében ez semmi, és nem is mondom hogy ez gazdagság lenne, de nekem egy kényelmes életet biztosít. Aki akar az tud boldogulni, de vannak akik csak sírdogálnak mint te!
2016. márc. 22. 10:45
 19/19 anonim válasza:
Vásárolj részvényeket. :)
2021. márc. 25. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!