Ti milyen munkát csinálnátok szeptemberig, így érettségivel? Addig teljesen ráérek, "gap-year" nekem, de nincsenek referenciáim.
Leérettségiztem, de csak szeptemberben fogok majd egyetemre járni ha összejön.
Addig szeretnék pénzt, tapasztalatot gyűjteni, hiszen szinte teljesen üres az önéletrajzom.
A héten behívtak állásinterjúra a check-in desk pozícióra a reptérre, aminek rettenetesen örültem, de sajnos utazás nekem 3 óra összesen, a város másik felén lakom, és részmunkaidős lenne 4 órás, 60ezerért... túl messzinek találom ennyiért, így valószínűleg nem megyek el rá:(
Ötletek?
Én elkezdtem most az egyetemet, de 2 hete abba hagytam. Mivel még "diák" vagyok, papíron (ha összejön, akkor januártól suli) ezért én most moziba megyek dolgozni. Vagyis holnap egy állásinterjúra.
Hogy mit csinálj? Szerintem keress olyan munkát, ami hozzád közel van. Mivel csak egy érettségid van, ezért ne számíts annyira jó munkára. Keress pl bolti eladós melót, asszisztenst, recepciós munkát, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!