Milyen jobb munkaköröket tölthetek be nőként érettségivel?
Idegenvezető biztosan lehetsz, bár nem írtad a nyelvet de ha valami egzotikus (nem angol) akkor még több esélyed van. De azt hiszem valami tanfolyamot el kell végezni.
De én 25 évesen jó nyelvtudással elhúznék a fenébe erről a szeméttelepről.
Azért egy ügyviteli végzettséget szerezhetnél (OKJ-s képzés keretében 1-2 év alatt meg lehet szerezni, vagy ha van olyan, akkor pár hónap alatt is), akkor irodákban és postán is akár dolgozhatsz.
Én bíróságon dolgozom jegyzőkönyvvezető írnokként, érettségim van és irodavezető (emelt szintű OKJ-s) szakképzettségem.
idegenvezetés is egy szakma valóban. ráadásul egyike a kevés OKJ-s szakmák közül, ami nyelvvizsgához is kötött.
posta is olyan, mint a legtöbb állami munkahely, nehéz bekerülni kapcsolat nélkül.
egy rossz szakmával, simán érettségivel én örülnék, ha boltba eladónak felvesznek, oda is sok esetben kérnek végzettséget is. vagy még ott vannak a könnyű fizikai munkák...nem nagyon válogathatsz ilyen végzettséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!