Nem nyivlanos kérdése:
Konyorgom valaki adjon egy jo tanacsot?
Figyelt kérdés
19 eves vagyok es egyedul elek apam elhagyot egy bunko paraszt anyam meg kulfoldon uj eletet kezdet en egyedul elek a sulit ot hagytam mert muszaly volt 8 osztalyom van es naprol napra elek egyedul fizetek szamlat alberletet stb. egyszeruen nem tudom mit kezdjek az eletemel sokszor mar az ongyilkosag gondolata keruleg mit tegyek? Hulyenek nem mondanam magam 5 nyelvet beszelek abbol 4 et anya nyelvi szinten de meg igysem tudok egy normalis munkat talalni . Peldaul e honapban mar nem is tudom mibol fizetem ki az alberletemet valoszinu az utcara fogok kerulni konyorgom valaki adjon egy jo tanacsot vagy mondjon valami biztatot.2015. dec. 3. 02:48
11/13 anonim válasza:
Legalább név nélkül írna ki kamu kérdéseket :D
12/13 anonim válasza:
Utcaseprés, takarítás, összeszerelői munka, esetleg diákmunka.
13/13 anonim válasza:
Ha segítséget akarsz, először is legyél őszinte.
Másodszor, ne nézzél ki ősembernek. Konkrétan az írásodra gondolok. Engem nem zavar a helyesírásod, ( mindig is utáltam a nyelvtant), de ez az ország nyelvtannácikból áll, ezért ha jó benyomást akarsz kelteni, szerezz be egy helyesírás ellenőrző programot.
Ha meg kamu az egész, akkor ásd el magad. Éppen elég nyomorult él a világban, akik miatt rosszul érezzük magunkat. Nem kellene még hozzáadni a látszatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!