Fontos döntés előtt állok tudnátok tanácsot adni?
Jo ideje dolgozom egy cègnèl s a munkám gyümölcse az lett, hogy a tulajdonos nyitott egy uj boltot ahová felajanlotta az uzletvezetoi poziciot nyilvan tobb penzert. Jol dolgozom menne is a dolog viszont valamiert nem tudom magam rávenni hogy igent mondjak mert nagyon megszerettem a kollegaimat valamint a jelenlegi munkahelyem egy igen frekventalt helyen van ahol pörgès van es megy a munka. Am az uj hely elegge kiesik es nem garantalt hogy olyan jol fog menni. Persze minden rajtam mulik.nem is az aggaszt hogy nem fog menni hanem hogy tulsagosan hianyolni fogom a regi helyemet a regi embereket az egèsz kornyezetet a jo levegot stb...es nem fogom magam jolerezni az uj helyen es kudarcba fullad. Persze az utletvezetoi titulus es a sok penz nagyon kecsegteto de nem biztos hogy er ennyit. Túlgondolnám? Keves idom van donteni es egyre feszultebb vagyok. Fiatal vagyok mèg es attol tartok hogy amit most döntök akármi is lesz kedvezőtlen útra is sodorhatja az èletem es egyszeruen felek hogy rosszul dontok.
Koszonom ha elolvastad!
Ha jó a főnök, tudsz vele erről beszélni. Megmondhatod, nagyon izgalomba hoz a lehetőséget, de nagyon hozzá szoktál a kollégákhoz.
Persze ha az én kollégám lennél biztatnálak, hogy ilyen lehetőség ritkán van. És munkán kívül találkozunk majd és nagyon örülnék, ha az én haverom kapná az állást (kivéve, ha engem is jelölek volna). Mert jó látni, hogy a szeretteink sikeresek lesznek.
Sok a kihívás? Anélkül nincs előre lépés és az elején nehéz lesz, igen. Ha valami könnyen jön, könnyen megy. Ha valamit küzdelmes úton szereztél meg azt megbecsüléssel fogod tovább vinni. Ne félj a változásról, változtass a félelmeden!
Főnök szerint képes vagy rá. Ha eddig jól csinálta az üzletet, akkor ez a döntése is biztos jó. Ha szerinte érteni fogsz hozzá, bízz a döntésében. És kérdezd meg, mik lesznek a kihívások, és mik a célok, amik mutatják, hogy jó úton haladsz. Segíteni fog főleg az elején. Aztán lehet fél év múlva röhögni fogsz, mennyire izgultál.
De ez csak munka. Nem kocsma, hogy minden nap oda járj! Úgyhogy ha van fontosabb, azt csak te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!