Áruljátok már el! Mi a baj az MLM rendszerrel?
“Én is most léptem be egy ilyen induló cégbe, ami reményeim szerint letarolja a piacot. Mindenkinek ajánlom az MLM-et. “
“Szuper az MLM!!! “
“Én egy ilyen cégnél dolgozom.. Szeretem.. És szerintem nem olyan nagy baj hogy ha az általam beszervezett emberek munkája után kapok pénzt.”
A hozzaszolasok alapjan fenykorat elheti MO-n egy - a vilag legtobb reszen hitelet vesztett - otlet, a jo oreg MLM
Talan megis igaz lenne hogy Magyarorszag jobban teljesit ?
" A hozzaszolasok alapjan fenykorat elheti MO-n egy - a vilag legtobb reszen hitelet vesztett - otlet, a jo oreg MLM"
Ezt a nagyon okos megállapítást milyen adatok alapján szürted le?
Kedves 32. Válaszoló, én elfogadom, hogy jobb a felfutáskor ott lenni, ha megindoklod, hogy miért, milyen előnyökkel jár. Mert az általam említett fundamentás példánál történetesen teljesen irreleváns.
A magam részéről egyébként azt gondolom az mlm-ről, hogy eltűnni sosem fog. Mindig lesz olyan, akit érdekelni fog, olyan, aki pénzt keres vele és olyanok is, akik nem.
Szerintem azért ,mert az emberek mindig sokkal jobban érdeklődnek az olyan dolgok iránt, amiről még nem hallottak. Ha olyan cégek nevében hívom el bemutatóra, amit már mindenki ismer, könnyebben ráz le azzal, hogy " már ismerem, nem érdekel." De ha olyat hall, amiről még nem tud, a kíváncsiság ráveszi arra, hogy a termékbemutatóra elmenjen. Akik ott voltak az FLP és a NuSkin megnyitásakor, nagyobb valószínűséggel szereztek tartós passzív jövedelmet, mint akik most lépnek be.
Ráadásul, ha van olyan dolog, ami ujdonság, amiről még nem hallottak, már nagyobb eséllyel csatlakoznak.
Erre gondoltam. Az én hálózatom is ilyen, ezért léptem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!