Semmii kérdése:
Kereskedelem és Marketingre szeretnék menni szeptembertől a bkf-en. Ennek a szakmának van jövője? Mennyit fizethetnek pályakezdőnek és "tapasztaltnak"?
Figyelt kérdés
2015. nov. 26. 02:02
1/3 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aki ezen a szakon végzett. Budapesten eladó egy Tescoba. Nettó 100at keres egy hónapba, ebből 50et fizet a szobabérletre rezsivel együtt.
2/3 anonim válasza:
Nemrég írta itt egy kérdező, aki nem talál munkát
"A kérdező kommentje:
Marketinges a szakmám, amikor anno ezt választottam jó ötletnek tűnt mert akkor volt rá kereslet. Mire befejeztem a sulit ez változott. Az előző munkahelyem sem szakmába vágó volt, örültem, hogy sikerült elhelyezkednem valahol, most se válogatok, de hiába... mindenhova beadom az önéletrajzomat, ami jól megvan szerkesztve."
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 26. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!