Diákként szeretnék dolgozni a h&m-nél, Eudiákok iskolaszövetkezeten keresztül. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Voltam bent az üzletben, adtak egy papírt az elérhetőségekről. Azt írja, hogy jelentkezzek az adott email címen, de fogalmam sincs mit írjak bele. Önéletrajzra gondolnak? Igaz, azt nem láttam sehol, hogy azt kérnék, de gondolom attól hogy diák vagyok kéne. Előre köszi a válaszokat!2015. nov. 23. 10:27
1/4 anonim válasza:
Küldesz egy e-mail-t annyival, hogy szeretnél jelentkezni diákmunkára, küldjék át, miként teheted meg. Erre válaszként megkapod a kívánt információkat.
2/4 anonim válasza:
Kezdheted azzal, hogy xy vagyok, szeretnék a H&M-ben dolgozni, ezért az y üzletben érdeklődtem a lehetőségekről és ott kaptam ezt az email. címet - érdeklődnék a lehetőségekről.
Néhány személyes adatot sem árt beleírni:pl. hány éves vagy (ill. születési idő), telefonos elérhetőség, stb.
Ezt azért mondom, mert pl. ha 16 és 18 év közötti vagy, akkor nehezebben fogsz munkát kapni, mintha elmúltál már 18. A 16 és 18 közöttiekre ugyanis szigorúbb alkalmazási szabályok vonatkoznak és ezt nem minden munkáltató szereti...
3/4 anonim válasza:
Az Eudiákot nagyon nem ajánlom. Nem szeretik kifizetni az embert. Én nyári munkában voltam dolgozni ezen az iskolaszövetkezeten keresztül, és sajnos csak mist kaptam meg a fizetésem, de azt is úgy, hogy munkaügyi bíróssággal fenyegetőztem már, mert azt mondták, hogy már rég ki vagyok fizetve, de a számlámra nem jött semmi, mondtam, hogy a banktól is lekérhetem, elküldhetem nekik, de az akkor sincs rajta. Végül addig írtam nekik e-maileket, hogy végül beismerték, és tegnap megkaptam a fizetésem.
4/4 anonim válasza:
Az Eudiákot nagyon nem ajánlom. Nem szeretik kifizetni az embert. Én nyári munkában voltam dolgozni ezen az iskolaszövetkezeten keresztül, és sajnos csak most kaptam meg a fizetésem, de azt is úgy, hogy munkaügyi bíróssággal fenyegetőztem már, mert azt mondták, hogy már rég ki vagyok fizetve, de a számlámra nem jött semmi, mondtam, hogy a banktól is lekérhetem, elküldhetem nekik, de az akkor sincs rajta. Végül addig írtam nekik e-maileket, hogy végül beismerték, és tegnap megkaptam a fizetésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!