Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyek azok a szakmák amikben...

Melyek azok a szakmák amikben sikereket lehet elérni és van rá kereslet 20 vagyok jövőre és el kell döntenem hogy mire menjek és azt melyik egyetemeken tanítják?

Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezerféle ilyen szakma van...

Ha semmi közelebbit nem mondasz, akkor lehetetlen erre válaszolni. Akármi a munkád, tudsz benne sikereket elérni, ha jó vagy.

20 évesen fura, hogy olyan kis naiv kérdést teszel fel, amit a 12-13 évesek szoktak, középiskola-választás előtt.

2015. nov. 22. 22:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen mert nem vagyok teljesen magyar és magyarországra pár éve jöttünk beszélni/írni kis korom óta tudok(írni persze 7,5-8 évesen tanultam meg a magyart a másik nyelv az angol mivel 50%-om az
2015. nov. 22. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden szakmaban lehet sikereket elerni.
2015. nov. 22. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
krumplisütő
2015. nov. 22. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez azon múlik, hogy mi érdekel, mihez van tehetséged, miben vagy jó.

Ha fogalmad sincs semmiről, mert semmi sem érdekel, semmilyen sem vagy motivált vagy tehetséges, akkor teljesen mindegy, hogy mit tanulsz nem leszel kiemelkedően sikeres.

Első lépés: ismerd meg önmagad!

Ha még nem vagy érett a pályaválasztásra, akkor én azt tanácsolnám, hogy tanulj bármit, szerezz bármilyen diplomát és majd közben kiforrnak a dolgok. Átképezni vagy továbbképezni csak képzett embert lehet.

Szerintem jól teszed, ha olyan dolgokat tanulsz, amelyek maradandóak, minél kevésbé társadalomfüggőek, hosszabb távon is értékes ismereteket adnak:

--természettudományok

--orvosi és egészségtudományok

--műszaki tudományok

--agrár- és környezettudományok

2015. nov. 23. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!