Egy mikrobiológusra mennyire van kereslet? El tudd a szakmájába helyezkedni és ha igen akkor mennyi az átlag fizetése?
remek örülünk de nézd olvasd el még egyszer vagy lefordítom neked én azt akarom tudni hogy eltudnék-e biológusként helyezkedni.
És ha nem fogtad volna fel leírom :NEM ÉRDEKEL HÁNY ÓRÁT KELL DOLGOZNI ÉN EZZEL SZERETNÉK FOGLALKOZNI .Csak azt nem tudom hogy mennyire nehéz benne elhelyezkedni, ha úgyis szakma béli vagy akkor adhatsz nyugodtan infót és nem a magyarországi adat érdekel.Remélem így már érthető .
igen. de nem könnyű válaszolni mert van olyan volt kollégám aki külföldön helyezkedett el és van olyan is aki szintén PhD-vel külföldön helyezkedett el de csak asszisztensi munkát kapott A volt évfolyamtársaim (~120 fő!!!) kb 60-70 %-a pályaelhagyó vagy munkanélküli.
Szóval ha egyértelmű választ akarsz: igen, el tudsz helyezkedni de nem lesz könnyű és nagyon jónak kell lenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!