Ez hogy történhet meg? Miét ilyen szemét a munkaügyi központ és a kormány?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem az Ifjúsági Garancia Alap programba, tanfolyamot tudtak nekem biztosítani. Biztosítottak arról, hogy megkapjuk a nettó 52,000Ft-ot.
Erre megkaptam 11-én három napi bért, és 5470Ft... Azaz 37000Ft körül egy hónapban nettóra. Hogy adhatnak ennyit?! Párom is megkapta annó a közmunkabért tanfolyamra, most miért nem?!
2015. nov. 14. 20:49
31/33 anonim válasza:
Takarodj már remélem nem sikerül a szaka és sose lesz munkád és a híd alatt fogsz megpusztulni. És a hozzád hasonló kretének is.
32/33 A kérdező kommentje:
Szépen szóltam, nem bunkón. AZ élet majd visszaadja neked azt, amit te adsz.
2015. dec. 10. 18:32
33/33 anonim válasza:
Nagy kamu ez az egész munkaügyi központ. Nekem még sose ajánlottak munkát(nem mintha kértem volna tőlük:-) ) azaz talán egyszer valamikor régebben ,de elég homály az egész banda akik ott ülnek az irodába.Van két szakmám ami gyakorlatilag soha büdös életbe nem dolgoztam csak segédmunkásként párhónapot Regisztrációkor persze a szakmáim alapján vettek nyilvántartásba igy ha a szakmáimban befutott hozzájuk egy állásajánlat akkor persze egyből küldték nekem az állásközvetitő levelüket hogy itt a meló ha nem vállalom el akkor törölnek a nyikvántartásból . Felhivtam a munkaügyi központ által megadott álláslehetőséget ,közöltem velük hogy a munkaügyi központ adta ezt melót.Azt is mondtam nekik hogy nincs szakmunkásgyakorlatom a szakmámban,tehát az adott álláslehetőségben. Erre közölte velem telefonon a munkahely/munkáltató hogy nekik csak jól képzett gyakorlott hozzáértő szakmunkásokra vanszüksége úgyhogy köszöni szépen de nem tart rám igényt .Ettől függetlenül a munkaügy törölt a nyilvántartásból holott én előre meg mondtam nekik hogy nem értek a szakmáimhoz .mivel nincs bennük szakmai tapasztalatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!