Ez hogy történhet meg? Miét ilyen szemét a munkaügyi központ és a kormány?
Jelentkeztem az Ifjúsági Garancia Alap programba, tanfolyamot tudtak nekem biztosítani. Biztosítottak arról, hogy megkapjuk a nettó 52,000Ft-ot.
Erre megkaptam 11-én három napi bért, és 5470Ft... Azaz 37000Ft körül egy hónapban nettóra. Hogy adhatnak ennyit?! Párom is megkapta annó a közmunkabért tanfolyamra, most miért nem?!
"Na, erre senki nem tud okosat mondani, mi?!"
Mire? Hogy tanfolyamra jársz és még pénzt is kapsz? Örülj a helyzetednek inkább.
én sem értem már a hisztit tényleg. menj be a munkaügyi központba az asztalt csapkodni...aztán majd hátha azt mondják, hogy nem kötelező menni, van aki 37-ért is menne a helyedre tanulni.
17-es: azért is nem értettem ezt a szerződéshiányt, mert nálam, csongrád megyében semmi ilyesmi nem volt. első tanítási napon kijöttek a szerződésekkel, aláírtuk, és egy példányt meg is kaptunk.
A legutolsó mondatomra reagáltam!
Hogy a másik kirendeltségről járó osztálytársam hogy kaphat többet, mint mi, debreceniek?! Mi 36800-at, ők meg 51200-at!
Neked van diplomád és ennyire sötét vagy? Örülj hogy pénzt kapsz a tanulásért!
Lehet a Debreceni kap a gyereke után adókedvezményt vagy fizetik a bejárást ami neki gondolom többe kerül mint neked.
Mit kell cirkuszolni amúgy párezer forinton? És miért nem őket kérdezed?
Menj inkább parkot rendezni ezért a pénzért jobb lenne mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!