Állásinterjúkon a házi feladatok átverések?
Szerintem se fognak leulni es uj teszteket osszeallitani minden jelentkezonek (meg ha valos problemarol is lenne szo), inkabb jobb a bevalt modszerek amiket mar tobb felvetelizon is teszteltek:)
De voltam olyan cegnel is felvetelizni ahol eles feladatot adtak es azt vartak tolem hogy toltsem ott az egesz delutanomat es oldjam meg!
Én is kaptam házifeladatos dolgot, de ezeket fejvadászok adják, akiknek lövésük sincs a témáról.
NEM SZABAD ILYEN ÁLLÁSAJÁNLATTAL FOGLALKOZNI, MERT 99,999999%-BAN KAMU AJÁNLAT.
Amelyik céget komolyan érdekli a tudásod, az veszi a fáradságot, és behív téged. A házi feladatnál nem is tudják ellenőrizni, hogy a munka nem a saját teljesítményedet méri, vagy az internetről ollóztad-e össze esetleg más személytől.
Házi feladat? WTF?
Dolgoztam már itt ott, jobb pozikba csináltam egész napos AC-t de a házi feladat még soha fel sem merült... Pláne, hogy azt aztán kutya nem mondja meg, hogy én csináltam-e...
Álalában ha a referenciáim és a CV-ben egyértelműen leírt dolgok ellenére is ilyenekkel akarják pazarolni az időmet, elköszönök és keresek más helyet.
Két dologgal tudják ezt elérni, az egyik a 8 óra munkát igénylő házi feladat(van bárki, aki ezeket megcsinálja)? A másik meg az, amikor az ember elé tolnak egy FizzBuzz-t személyes interjún. Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!