Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Azért nem vesznek fel mert...

Azért nem vesznek fel mert félnek tőle hogy lelépek?

Figyelt kérdés
Pl. 2-szer állásinterjún megkérdezték van e barátnőm. Mondtam nincs. Az egyik helyen mondták, hogy volt egy kolleganőjük aki szingli volt és el is költözött Pestre. A másik helyen meg azt mondták, hogy a legtöbb alkalmazottuk már több mint 10 éve ott van és ők olyan embereket keresnek akik jó sokáig maradni akarnak és nem csak ugródeszkának tekintik őket. Az egyik alkalom a szomszéd városban volt, a másik meg 100 km-rel odébb, oda albérletbe mentem volna. Már a hirdetésbe is beírták, hogy elvárás XXXi lakhely. Szörnyű!

2015. nov. 11. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
kezdjük ott, hogy meg se kérdezheti, hogy van-e barátnőd...
2015. nov. 11. 19:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Feljelenthetem őket érte? :D
2015. nov. 11. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

bejelentést tehetsz [link]

mondjuk, ilyen piszlicsáré barátnős kérdés miatt én nem ölteném ezzel az időmet, meg az ebh-jét se...majd olyankor tegyél bejelentést, amikor azért nem vesznek fel, mert mondjuk meleg vagy, gyereket vársz, gyerekszülő korban vagy, katolikus vagy, muzulmán vagy stb.

viszont legközelebb, ha ilyet kérdeznek, akkor jelezd, hogy a magánéletedhez semmi közük

2015. nov. 11. 20:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Legközelebb azt mondom majd, hogy meleg vagyok és ha nem vesznek fel, megy a feljelentés.
2015. nov. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!