Kiálljak magamért és írjak neki, vagy hagyjam? Lent
Volt egy jó munkalehetőség ( tolmácsolási munka, felsőfokú orosz és angol nyelvtudás volt az elvárás és közgazdász végzettség) Budapesten. Elküldtem az önéletrajzom, fel is hívtak, Küldtek próbafordításokat, megcsináltam. Beszéltünk skype-n is, és abban maradtunk, hogy felhív. Azt mondta, hogy a következő hét elején mindenképpen hív és megbeszélünk egy személyes találkozót. Na most, a következő hét eleje már egy hete elmúlt. Addig még küldött fordításokat, én szívesen megcsináltam, mert nem volt nagy munka. Férfi volt az illető, és sokat kérdezett a magánéletemről is, mert ugye sokat kellene utazni, és ez belefér-e. Meg egész alakos képet is kért. Meg elküldte a honlapját, ami elég gyanús, mert utoljára 2012-ben frissült. Na a lényeg, hogy épp az imén látom, megint meghirdette, de most azt írta bele, hogy minimum 170 centiméter magas, független nő jelenkezését várja ( én 160 centi vagyok, és barátom van). Egyébként többször próbáltam elérni telefonon azóta, nem vette fel, az e-mailre se reagált..
Tudom, hagynom kellene a francba, de forr bennem a düh!
az egész alakos bent volt a hirdetésben. Sokáig tolmácskodtam, ez nekem nem meglepő. Kell, hogy legyen az embernek fellépése.
az ingyenmunka meg...ebbe már nem először szaladok bele. Szerintem nincs tolmács-fordító, aki ebbe nem szalad bele néha. Persze aki befutott, és válogathat a munkában, az más.
"Kiálljak magamért"? Ezt hogy érted? Hívogatni, hogy "márpedig én akarok lenni a krvája, uram!"?
Ugyan.
Én voltam egy "nemzetközi ügyintéző" interjún, ahol a hapsi közölte, olyan munkatársat keres, aki új ügyfeleket szerez és nem fél a férfiaktól. Azt hittem, lehidalok, pedig ez a magasságos EU-ban volt.
Hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!