Külföldön pl anglia, London meg lehet élni minimálbérből?
#10: Nem kívánom, hogy te legyél a helyükben, de a kérdésed szempontjából teljesen irreleváns az, hogy a szírek mit kapnak és mit nem.
Inkább azzal foglalkozz, hogy te mit tehetsz a saját boldogulásod érdekében.
lol
felejtesd el ezt úgy ahogy van
Bristolban az alattunk lévő 1 szobás alkást most adták ki havi 595 fontért ebben semmi nincsen csak a bérleti díj.
ehhez jön a víz, villany, net, gáz, Council Tax (ez csak egy százas magába havonta)
már ez jóval több mint a minimálbér
és még nem ettél egy falatot sem
ahol olcsó a szállás pl észak ott nem igazán van munka
illetve kell egy kocsi, hogy bejárj ami meg kicsit több mint mit megspórolsz azzal hogy falun laksz
mint mondtam felejtsd el legalább is ezekkel az igényekkel
Északabbra lakok. Lancashire megyében. Itt a lakás árak a környékünkön az egyik legolcsóbb az országban. Itt egész ki lehet jönni minimálbérből. Mosogató fiúnak elmehetsz, van bőven étterem, de hogy gyorsan tele lesz vele a toköd, azt is biztos. Teljesítmény béresre szokták itt nyomni. Van, hogy jól jársz, van, hogy túlórázhatsz, kidolgozhatod a beled. És nem mindenki bírja a hajtást, meg a nagyon forró vizet. Iszonyat forró tányérokat kell fogdosni. Első munkahelyem egy étteremben volt. Takarítónő és felszolgáló voltam rendezvényeken, valamint segítettem berendezni a terepet. Iszonyat hajtás van. A pincérek 15 óráztak, mi sokszor 10-et nyomtunk. A mosogató fiúk is, és azok cserélődtek a legsűrűbben. 8 hónapot dolgoztam ott. Köszönöm szépen, soha többet étterem.
Az irreális igényeid kezdőként egy új országban tükrözik az élet iskolázottsági szintedet. Egy kicsit sincs élettapasztalatod, és realitásod, szerény meg csak hiszed, hogy vagy.
Picit is gondolkodnál, nyilván valóvá válhatna számodra is, hogy ez megoldhatatlan, főleg Londonban. Budapesten szerinted meg lehet élni minimálbérből ezekkel az igényekkel? Na ugye, hogy nem. Akkor hogy gondolod, hogy Londonban meg lehet? Ha meglehetne, már rég becsukták volna a kapukat mert több barom nem fér el a szigeten.
Még tanuljál kicsit, meg próbálj utánanézni dolgoknak Angliáról, mielőtt kilépsz az országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!