Mit gondoltok a MAV-rol mint munkahelyrol?
10x a főiskola meg adjál hozzá kettőt olyan nehéz
Megelőször az F1 utasitást tanuld meg szórol szóra veszőkkel pontokkal utánna jelentkezél!!
Sok sikert
Amugy kell 350 mozdonyvezető...
A KSZ miatt most nem kezden el szidni a vasutat...
Én voltam a MÁV Zrt.-nél, a forgalmi vizsga kegyetlen (1.1 es "segédtiszti" forgalmim van) a vizsgán nem a tudás számít.
A jegyvizsgálók START-osak, de ugyan úgy kell nekik forgalmi vizsga (csak "egyszerűbb") plusz még az üzletszabályzat és díjszabás jön mellé. Az már nem igényel sok tanulást. Tudom, voltam START-os is, ott nincs hatósági vizsga és kvázi mindenkit átengednek.
A nemzetközi vjv egy (szerintem) nagyon jó munka, márha nem zavar az embertelen munkaidő és érthetetlen vezénylés. Azonban jelenleg nehezebb bekerülni oda mint mozdonyvezetőnek. Kihalásos alapon működik. + oda is (mint mindenhova) előny a vasutas rokon.
Én jelenleg az SZK-nál vagyok, úgy gondolom, hogy ez még normális ága a vasútnak, de amint lehet felmondok.
Ha már vasút akkor ne a MÁV csoporthoz, inkább GYSEV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!