Mennyit keres egy újságíró Németországban, Ausztriában?
Figyelt kérdés
Üdv, érdekelne, hogy Németországban vagy Ausztriában kulturális újságíróként, komolyzenei menedzserként, sok év munkatapasztalattal, mennyit kereshetek.
A válaszokat előre is köszönöm!
2015. okt. 31. 14:42
1/4 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy diplomás vagyok, az ELTE bölcsészkarra jártam, a németet nagyon jól beszélem.
2015. okt. 31. 14:44
2/4 anonim válasza:
Halkan kérdezem, hogy miért nem németül, német források alapján próbálod kideríteni? Ezen az oldalon zömmel tinédzserek és fiatalok vannak, akiknek maximum annyi rálátása van a témára, amennyire utánanéznek az interneten. Némi asszertivitás is szükséges lenne, ha komolyan gondolnád.
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából anyám nevében tettem fel a kérdést, én is csak egy kamasz vagyok, csak gondoltam, mivel a neten nem sokat találtam, hátha van olyan aki tud segíteni.
2015. okt. 31. 15:16
4/4 anonim válasza:
szemely szerint kizartnak tartom hogy valaki magyar kulturalis ujsagirokent Nemetorszagban munkat talalna a sajat szakmajaban. Ha szerencseje van felveszik valami irodaba papirt rakosgatni.
Ilyen kulturalis vegzettesegu emberekbol Nemetorszagban is Dunat lehet rekeszteni, egyaltalan nem hianyszakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!