Lehetek rendőr Németországban?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék rendőr lenni, már gyerekkorom óta, most vagyok 11.-es gimnazista. Nem jártam szakközépbe, de szívesen elmennék egy rendőrtiszti fősulira KÜLFÖLDRE. Van angol felsőfokú nyelvvizsgám, a németet középszinten beszélem, érettségire meglesz abból is a felsőfok. Szeretnék Németországban tanulni és ott is dolgozni, mint rendőr. Hogy lehetséges ez? Kötelező hozzá német állampolgárnak lenni? Melyik országban nem kikötés az állampolgárság rendőröknek? Köszönöm a válaszokat!2015. okt. 28. 17:13
1/5 anonim válasza:
"Melyik országban nem kikötés az állampolgárság rendőröknek? "
Szerintem nincs ilyen ország.
2/5 anonim válasza:
1. KÖTELEZŐ a német állampolgárság!
2. Van pár ország ahol nem kell állampolgárság,de azok a helyek: a.: Lepra afrikai helyek. b.: Csak komoly katonai,rendvédelmi múltú embereket vesznek fel.
Sok afrikai vadvédelmi hivatal alkalmaz amerikai,ausztrál,légiós zsoldosokat.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Azt hallottam, hogy az USA-ban sok külföldi, állampolgárság nélküli rendőr van. Akkor az nem igaz?
2015. okt. 28. 21:03
4/5 anonim válasza:
"Azt hallottam, hogy az USA-ban sok külföldi, állampolgárság nélküli rendőr van."
Nem tartom valoszinunek, ismerve az USA munkavallalasi es bevandorlasi szabalyokat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És ha mindenképpen Németországban szeretnék dolgozni, milyen munkát vállaljak? Valamit a vendéglátással kapcsolatban?
2015. okt. 29. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!