Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szórólapozás? De ezeknek ki a...

Szórólapozás? De ezeknek ki a munkáltatója?

Figyelt kérdés
nem tudja valaki hogy azok akik ezeket a spáros újságokat hordják ki honnan szedték a melót? mert már annyira leadtam az igényemet hogy ilyennek is elmennék, de nem találok erre konkrét szórólapos hirdetést. de más egyéb ilyen is érdekelne. Nem tud valaki tanácsot adni hol keressek? Állásexpresz kilőve mert szétvan spamolva átveréssel az egész, párnak írtam levelet és egyéretlmü adathalászkodnak csak... a maradék meg nem válaszolt.
2010. márc. 17. 23:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem diákmunka, akkor fekete, illegális, büntetnek, ha elkapnak.
2010. márc. 18. 00:08
 2/4 anonim válasza:
Nem csak diákok szórólapozhatnak legálisan! Az egyik ismis is így dolgozik!Megkérdezem majd tőle,ok?
2010. márc. 18. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:
www.lapterjeszto.hu Én őket szoktam látni.
2010. márc. 18. 09:38
 4/4 A kérdező kommentje:
OKé, nagyon megköszönném ha megkérdeznéd, jól jönne most a pénz nagy.
2010. márc. 18. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!