Ez vicc lehet? Te megtennéd? Szórólapozás+fényképezés
ezt az álláshirdetést olvastam az expresszen most:
"Feladat: szórólap behelyezése a postaládákba, utána fénykép készítése róla, és minden nap elszámolás az utcalistával illetve a fényképek feltöltése.
- elvárás: napi minimum 300 db fénykép készítése, ( VGA minőség teljesen megfelel)
- egy postaládába egy db szórólap behelyezése
- gyors megbízható munkavégzés
- 500FT/óra"
Manapság már mindenki így csinálja, nem elég bedobni, fotózni is kell?
na nem tudom ki az a balek aki ezt bevállalja.. hihetetlen.
bár ha órabérben van az ember akkor a fényképezéssel egy csomó idő elmegy tehát még lehet jó üzlet is :)
bocs, de azok után, hogy te komolyan veszed az expressz álláshirdetéseit, sztem nincs miről beszélni.
ha valódi állást keresel, akkor javaslom a profession.hu-t, vagy más erre szakosodott oldalt.
diákként rengeteget szórólapozom
nekünk nagy átlagban ugy működik,hogy a 10%-át kell lefényképezni,igy látják,hogy el van végezve a munka
órabérben van,telefonon szinte mindenkinek van kamera,akkor?
akkor most jön elő az IT analfabetizmus: Nem tud vele fényképezni, vagy nem tudja áttölteni gépre, vagy nem tud emailt küldeni.
:D
mondok én jobbat egyszer azt olvastam hogy sírásót keresnek de angol nyelvvizsgát elvárják
XD
ja!van ilyen.Diákmunkába sok szart megcsináltatnak az emberrel.
Én bevállalnám,de csak nyáron.Ilyen xar időben,mint amilyen ma is volt,nem ezzel tölteném a napom.
De én már csak azt nem értem,hogy ha ez órabérben van,akkor hogyan ellenőrzik le,hogy mondjuk a 8 órából teszem fel 2t nem a kocsmában töltöttél-e el?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!