Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez vicc lehet? Te megtennéd?...

Ez vicc lehet? Te megtennéd? Szórólapozás+fényképezés

Figyelt kérdés

ezt az álláshirdetést olvastam az expresszen most:

"Feladat: szórólap behelyezése a postaládákba, utána fénykép készítése róla, és minden nap elszámolás az utcalistával illetve a fényképek feltöltése.

- elvárás: napi minimum 300 db fénykép készítése, ( VGA minőség teljesen megfelel)

- egy postaládába egy db szórólap behelyezése

- gyors megbízható munkavégzés

- 500FT/óra"

Manapság már mindenki így csinálja, nem elég bedobni, fotózni is kell?

2010. nov. 29. 18:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
LOL x'D
2010. nov. 29. 18:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

na nem tudom ki az a balek aki ezt bevállalja.. hihetetlen.

bár ha órabérben van az ember akkor a fényképezéssel egy csomó idő elmegy tehát még lehet jó üzlet is :)

2010. nov. 29. 18:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

bocs, de azok után, hogy te komolyan veszed az expressz álláshirdetéseit, sztem nincs miről beszélni.

ha valódi állást keresel, akkor javaslom a profession.hu-t, vagy más erre szakosodott oldalt.

2010. nov. 29. 18:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

diákként rengeteget szórólapozom

nekünk nagy átlagban ugy működik,hogy a 10%-át kell lefényképezni,igy látják,hogy el van végezve a munka

órabérben van,telefonon szinte mindenkinek van kamera,akkor?

2010. nov. 29. 18:39
 5/17 anonim ***** válasza:
56%

akkor most jön elő az IT analfabetizmus: Nem tud vele fényképezni, vagy nem tudja áttölteni gépre, vagy nem tud emailt küldeni.

:D

2010. nov. 29. 18:50
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Pedig logikus, a munkaadó szempontjából. Így legalább biztos, hogy tényleg be lett dobva. Köszönhető ez az abszolút nem becsületes "munka"vállalóknak.
2010. nov. 29. 18:51
 7/17 anonim ***** válasza:
89%

mondok én jobbat egyszer azt olvastam hogy sírásót keresnek de angol nyelvvizsgát elvárják

XD

2010. nov. 29. 19:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Úristem, ezek nem normálisa...nem vállalnám el:(
2010. nov. 29. 19:13
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
tuti elvállalnám :D 500/óráért :D jó sokáig tartana, de igazából semmiség bedobni egy papírt, csinálni egy képet, aztán feldobni az egészet gépre :D
2010. nov. 29. 19:15
 10/17 anonim válasza:
100%

ja!van ilyen.Diákmunkába sok szart megcsináltatnak az emberrel.

Én bevállalnám,de csak nyáron.Ilyen xar időben,mint amilyen ma is volt,nem ezzel tölteném a napom.

De én már csak azt nem értem,hogy ha ez órabérben van,akkor hogyan ellenőrzik le,hogy mondjuk a 8 órából teszem fel 2t nem a kocsmában töltöttél-e el?!

2010. nov. 29. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!