Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez vicc lehet? Te megtennéd?...

Ez vicc lehet? Te megtennéd? Szórólapozás+fényképezés

Figyelt kérdés

ezt az álláshirdetést olvastam az expresszen most:

"Feladat: szórólap behelyezése a postaládákba, utána fénykép készítése róla, és minden nap elszámolás az utcalistával illetve a fényképek feltöltése.

- elvárás: napi minimum 300 db fénykép készítése, ( VGA minőség teljesen megfelel)

- egy postaládába egy db szórólap behelyezése

- gyors megbízható munkavégzés

- 500FT/óra"

Manapság már mindenki így csinálja, nem elég bedobni, fotózni is kell?

2010. nov. 29. 18:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

igen, én is érdekesnek tartom ezt az óra bért, szórólapoknál általában darabszámra szokták adni a fizetést, nem?

mondjuk az is lehet, h kb ki van számolva h mennyi idő azt az utcát kivégezni, és úgy kapod a pénzt, ha hamarabb kivégzed akkor jól jártál.

2010. nov. 29. 19:26
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

"egyszer azt olvastam hogy sírásót keresnek de angol nyelvvizsgát elvárják

XD"

Mert a hülye urak azt hitték hogy Sir Ásót keresnek.

2010. nov. 29. 19:29
 13/17 anonim válasza:
100%

2 db elem kb 100 kattintás erejéig elég

drágább az elem a gépbe mint a kifizetett órabér

2010. nov. 29. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, lassan 2011 van, minden mobilba van fénykepező, ráadásul már a fényképezők is akksisak elég régóta
2010. nov. 29. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
azért 300 fényképre idő kell, plusz még netre fel is tölteni, belefér ez 8 órába egyáltalán? vagy csak nekem tűnik sok időnek? soha nem szórólapoztam...
2010. nov. 29. 22:23
 16/17 A kérdező kommentje:
És ilyenkor a tulaj mit szól, hogy a házát fotózzák? Vagy a kutya nem ideges még attól is pluszban?:)
2010. nov. 30. 18:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem keress más melót!

Szerintem nagyon megütheted a bokádat, ha valamelyik "kedves" tulajdonos házát fotózgatod, és tudod, az sokaknak nem tetszik... egyszer rád nyitják a kaput és elég két harci eb... megér ennyit??? Inkább keressenek fel 10 embert személyesen és kérdezzék meg hogy megkapta e az újságot... szerintem az tisztább, és törvényesebb mint fotózgatni...

2010. dec. 1. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!