Ez vicc lehet? Te megtennéd? Szórólapozás+fényképezés
ezt az álláshirdetést olvastam az expresszen most:
"Feladat: szórólap behelyezése a postaládákba, utána fénykép készítése róla, és minden nap elszámolás az utcalistával illetve a fényképek feltöltése.
- elvárás: napi minimum 300 db fénykép készítése, ( VGA minőség teljesen megfelel)
- egy postaládába egy db szórólap behelyezése
- gyors megbízható munkavégzés
- 500FT/óra"
Manapság már mindenki így csinálja, nem elég bedobni, fotózni is kell?
igen, én is érdekesnek tartom ezt az óra bért, szórólapoknál általában darabszámra szokták adni a fizetést, nem?
mondjuk az is lehet, h kb ki van számolva h mennyi idő azt az utcát kivégezni, és úgy kapod a pénzt, ha hamarabb kivégzed akkor jól jártál.
"egyszer azt olvastam hogy sírásót keresnek de angol nyelvvizsgát elvárják
XD"
Mert a hülye urak azt hitték hogy Sir Ásót keresnek.
2 db elem kb 100 kattintás erejéig elég
drágább az elem a gépbe mint a kifizetett órabér
szerintem keress más melót!
Szerintem nagyon megütheted a bokádat, ha valamelyik "kedves" tulajdonos házát fotózgatod, és tudod, az sokaknak nem tetszik... egyszer rád nyitják a kaput és elég két harci eb... megér ennyit??? Inkább keressenek fel 10 embert személyesen és kérdezzék meg hogy megkapta e az újságot... szerintem az tisztább, és törvényesebb mint fotózgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!