Hogy bizonyítható egy betegállományos papír átadási kísérlete? Az a kérdés mi van akkor ha a cég nem fogadja el a papírt majd később azt mondja nem is adtam át.
Mocsok hazai kkv magyar tulajjal. Betegállomány az nincs, azt a cég nem fizeti hiába is hozna bárki papírt, nem fogadják el, el se hajlandóak venni.
Feldobtam volna a céget a TB-nél de hoppá! Felhívták a figyelmem egy dologra. Ha vizsgálat lesz az ügyből akkor a cég állíthatja azt én nem is akartam átadni a betegáll papírt, tehát szó sincs arról hogy ők ne vennék át-helyette az van hogy én nem adtam oda!
Kérdésem: hogyan bizonyíthatom hogy én a főnöknek vagy mb helyettesének átadtam volna de fizikai értelemben nem veszik át? A papírt mégse tehetem le az ablakpárkányra, annak X ember kezébe kerülni kell. És ha nem veszi át:
Akkor feljelentés-de hogy bizonyítok? Mi van ha azt mondják nem is akartam átadni semmit?
A többi dolgozó mint tanú: Szóba se jöhet. Be vannak rezelve a főnöktől egyik se merne mellettem tanúskodni.
Rejtett hang és képfelvétel? Bűncselekmény természetes személyről annak előzetes engedélye nélkül av felvételt készíteni.
De akkor mi marad?
tértivevényes ajánlott levél
amúgy nekik van bizonyítási kötelezettségük, nem neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!