Létezik hogy a volt munkaadóm postai úton küldi el a munkabéremet? Létezik ilyen?
2 napig dolgoztam ott, felvettek papírt írtam alá, adatok stb. a szokásos. A munkaszerződésre várni kellett az még nem jött meg. Mikor felmondtam kérdeztem, azt mondta a megadott címemre küldik a papírokat, meg a munkabért. Nem adtam meg bankszámlaszámot, nem került rá sor, egyből bedobtak a mélyvízbe dolgozzak csináljam a papírok később.
Létezik egyátalán ilyen hogy munkabért postai úton? Vagy telefonálgathatok? Köszönöm a válaszokat előre is!
Létezik, és egy normál dolgozó kérheti is.
De a papírokat elvileg az utolsó napon a kezedbe kellett volna nyomni.
Létezik.
Példa: Budapesti cégnél dolgoztam,de Szolnokon voltam kihelyezett oktatóként,külsős cégnél. Bankszámlám nem volt,így kértem,hogy a lakcímemre postázzák és anyám vette át. Legális.
A papírokat sem kell utolsó nap kapnod,hanem amikor a helyi személyzetis megcsinálja. 1 nap-1 hét.
Hát ha esetleg még nézi valaki a kérdést akkor...
Telefonáltam. Azt mondta papírokat küldik a címre meg a munkabért is, de megérdeklődi mi van velük...hát ezt nem nagyon hiszem hamar rámtették. Egy kérdés még, már feltettem fentebb de nem kaptam rá választ.
A bér kifizetése postai úton, hogyan?
Becsönget a postás tessék a papírok és egy csekk írjam alá aztán táskából leszámolja? (nem nagy összeg 10e alatt van, de a mai világban minden forint számít és kellene az a kis szarpénz is!) Köszönöm a választ!
A postás nem hozza ki a pénzt már elsőre sem, csak cetlit dob be, hogy nem talált téged. Aztán bemehetsz a postára és felveheted a pénzt.
Megkaptad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!