Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet kimenni Csernobil...

Hogyan lehet kimenni Csernobilba dolgozni?

Figyelt kérdés
A csernobili zónában jelenleg is pár száz ember dolgozik . ( tudósok , határőrök , munkások , karbantartók ) Pl. akik a füvet nyírják a tudósok ideiglenes lakhelye körül . Egyszerű , betanított munkásként szeretnék kimenni . Ott gondolom eligazítanak . Rengeteg embert keresnek tudomásom szerint de kevesen mennek mert félnek a sugárzástól . Érdekelne , tud e valaki egy olyas valakit vagy egy olyasféle helyet ahol ez elintézhető . Nem kellenek a " hülye vagy " szövegek , épkézláb segítségre lenne szükségem . Köszi
2010. márc. 17. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Rosszul tudod, nem keresnek rengeteg embert. Az a pár száz ember inkább néhány tíz, és ők sem a zónában élnek. Akiket „keresnek” max mérnökök, bár annak nem igen van betanított munkás fokozata, és szerintem, kielégíti az ukrán munkaerőpiac az igényeiket. Karbantartás se nagyon végeznek az utolsó reaktort 2000-ben leállították. Ott senki nem nyírja a füvet a következő pár száz-ezer évben. Ha van türelmed 10-20 éven belül, terveznek egy új szarkofágot, esetleg oda próbálkozz be, már így előre:), az erőmű honlapján:

[link]

Addig is egy pár videó, hogy ne unatkozz:

http://www.youtube.com/results?search_query=prypiat&search_t..

2010. márc. 17. 18:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Kösz a linket , de jó párszor végignéztem már mondhatni majdnem az összes neten található videót , és anyagot a témáról . És azt a pár tíz embert kicsit keveslem . Tervben van néhány ( talán 3 vagy 4 ) atomhulladék tároló , amit a közeljövőben készülnek építeni . Oda szerinted csak mérnökök kellenek ? Munkások nem ?
2010. márc. 17. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Nem nagyon keresnek embert,mert hát nincs miért füvet nyírni ott.Evakuálták a lakosságot,egy holt vidék az egész.A sugárzás valós dolog.Amíg nem stabilizálják,addig nem is érdemes.Na meg nem beszélve az ukrán bérekről és arról,hogy ha itt ekkora a korrupció,ott milyen magas lehet,gondolok itt arra,hogy simán hazudhatják,hogy már tök okés ,azt közbe meg két feje nő a gyerekednek.
2010. márc. 18. 09:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Az építkezéseken mindenhová kell segédmunkás . Ami ott folyik " élet " , itt mindent megtudsz : [link] .
2010. márc. 20. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Te az index-nek adsz valóságtartalmat?

Kb olyan mint a blikk a fele kitaláció meg feltételezés, mellesleg zsidó média...

2010. márc. 21. 21:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze , tudom . De sok forrásból hallottam ezekről hidd el . A 65 % az csak púder , de azt elő kellett valamiből hozni .... mellesleg
2010. márc. 21. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi újság, még mindig nagyon ott akarsz dolgozni?

Régi de azért leírom h sztem sem éri meg. Még akkor is ha anyanyelvi szinten beszélsz oroszul/ukránul, a munkáltatóknak több problémája van külföldi munkavállalóval mindenféle szempontból.

2011. júl. 8. 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:

itt az utolsó szerint 100ezreket foglalkoztatnak

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__15..

2011. júl. 8. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!