Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 480. 000 ft fizetes jonak szamit?

480. 000 ft fizetes jonak szamit?

Figyelt kérdés
Magan lovas orakat tartok 3 lovammal. Mindegyik lovam heti otszor 2 orat megy ami azert nem tul megterhelo :) en meg hetvegen szoktam rajtuk menni meg neha hetkoznap. A helyen ahol tartom oket 30 e a bertartas es ugye ez 3x az 90 e es meg 10-30 a betegsegekre . En egyedul elek es nekem marad mindenre 380-350 e forint . Ez mennyire szamit jo fizetesnek ? Videken elo 20 eves lany .
2015. okt. 19. 10:45
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
21%
Mondjuk h.lye a kérdező szerintem is, de nem értem miért nem mindegy, hogy mennyiért vette a lovakat? A hozzá kapcsolódó kiadásokat leírta. Miért számít, hogy egyszer régen mennyiért vette a három lovát?
2015. okt. 19. 11:32
 12/37 anonim ***** válasza:
63%

Mondjuk azért, mert ha nem lenne ló, nem lenne a 480 ezres bevétele sem.

Ha megdöglik a 3 ló, akkor sem lesz, venni kell újakat.

2015. okt. 19. 11:39
 13/37 anonim ***** válasza:
0%
12-es: Ez elég fura logika. A lovak már vannak, abból van a bevétele. Ha nem lesznek nyilván nem lesz bevétele sem, de most itt nem is ez a kérdés.
2015. okt. 19. 11:43
 14/37 anonim ***** válasza:
67%
Persze, végül is mindenki úgy számolja a "fizetését", ahogy akarja. De értelmes módon a profit az a bevételek mínusz kiadások, és azokat a lovakat egyszer meg kellett venni, nyilván nem csak úgy ott teremtek.
2015. okt. 19. 11:48
 15/37 anonim ***** válasza:
53%

És ez melyik ország? Ha Magyarország, akkor gratulálok neked és hajrá, csak így tovább!

Ha ez összejött neked, akkor biztosan nagyon jó órákat tartasz és van rá piaci igény, tehát megérdemled ezt a pénzt!

Összes többi válaszoló: nem irigykedni kell, hanem ötletet meríteni. Kapitalizmus van, nem kell 3 diploma a jó fizetéshez, ha olyat csinálsz amiért az emberek fizetnek! De hát...könnyebb irigykedni meg fröcsögni! :)

2015. okt. 19. 11:54
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

@11:54

Csomó ember dolgozik ebben az országban 50 ezer Ft-ért, szerintem mi az ha nem provokáció, mikor valaki idejön ilyen sötét fejjel, és megkérdi hogy 480k fizetés milyennek számít???

2015. okt. 19. 12:00
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
A lovakat nyilván megvették a szülők. 20 évesen nem hiszem, hogy volt rá pénze, és bármiféle alapokat meg tudott teremteni. Úgyhogy nem fröcsögünk, hanem álnaívnak tartjuk a kérdést. Ha olyan okos a kérdező, kedves 15-ös, akkor tudnia kell, hogy milyen a 480 ezres fizetés.
2015. okt. 19. 12:00
 18/37 anonim ***** válasza:
47%

És a csóró ember mit tesz azért, hogy ne 50e Ft-ot keressen? Kezébe vesz egy könyvet is és leül tanulni? Nézi hogy milyen lehetőségei lennének a jobb életre? Vagy csak panaszkodik hogy ő csóró és irigykedik másokra akik nem azok?

A lovakat megvehették a szülei. És? Akkor már automatikus fognak jönni az emberek lovas órákat venni tőle és neki semmit nem kell csinálni? Vagy te hogy gondolod ezt? Nem egyenlő esélyekkel indulunk az életben, ez tény. De elég proli gondolkodás, hogy ja hát neki könnyű, mert gazdag.

2015. okt. 19. 12:07
 19/37 A kérdező kommentje:
A lovakat abbol a penzbol vettem amit a szuleink szantak nekem meg a testvereimnek a tovabbtanulasra . Es egyebkent meg igen , jo orakat tartok es szeretnek jonni hozzam mert kedves vagyok es jol oktatok. A lovaglas meg draga sport igen..de en is ugy jutottam ide hogy dolgoztam es mentem lovagolni oktatohoz hogy most itt tarthassak. .
2015. okt. 19. 12:17
 20/37 anonim ***** válasza:
77%

"De elég proli gondolkodás, hogy ja hát neki könnyű, mert gazdag."

Ebben az esetben valoban konnyu, es ehhez semmi koze a proli gondolkodasnak.

Szerintem az a proli gondolkodas ha az ember nem erti hogy miert kell a lovak vetelarat beleszamolni a koltsegek koze...

2015. okt. 19. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!